02 / 10 / 2024

melikgazi belediye çalışmaları

melikgazi belediye çalışmaları

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Melikgazi'de restorasyon çalışmaları hızlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, restorasyon çalışmalarını hızlandırıyor.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesinde inşa edilecek olan sosyal konutlarda daire vererek anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin boşalttığı yerlerinin yıkım çalışması alanı gezerek incelemeler yaptı. 

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi Kıranardı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

melikgazi belediye çalışmaları Haberi

melikgazi belediye çalışmaları

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısında görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için çalışmalara başlayacak.

Milliyet'te yer alan habere göre; Melikgazi Belediyesi'nin yürüteceği çalışma kapsamında çarşının güzel bir görünüme kavuşması hedefleniyor. 

İlçede görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Şehir merkezi bizim için misafir odası. Çarşıdaki sarraf ve esnaf arkadaşların rahat etmesi ve buradan alışveriş yapan vatandaşlarımızın da Kayseri’ye yakışır bir ortamda alışveriş yapması önemli. Kazancılar Çarşısı şehrimizin misafir odası gibi.  Misafir odamızı da en iyi hale getirmek istiyoruz. Kazancılar Çarşısı’nı cazibe merkezi haline getirmek için esnafımızla el ele vererek güzel bir proje hazırladık. Kazancılar Çarşısı için KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak ile yaptığımız çalışma sonucu ihale yaparak çarşıda yeni projemizi...