16 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi atık toplama

Melikgazi Belediyesi atık toplama

Ülkemizde kişi başına günlük 1 kilo çöp çıkıyor ve bu çöpün yüzde 30'u ambalaj atıklarından oluşuyor. 72 milyon nüfusa sahip ülkemizdeki katı atık potansiyeli hiç de göz ardı edilmeyecek miktarlarda...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini açık artırma ile satışa sunacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Melikgazi Belediyesi 59 adet gayrimenkul satıyor!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 59 adet taşınmaz 04 Aralık 2018 tarihinde satışa çıkıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Melikgazi Belediyesi'nden 20.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, K.Karabekir Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

Melikgazi Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, K. Karabekir Semti'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. İhale 5 Haziran'da yapılacak..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Melikgazi Belediyesi atık toplama Haberi

Melikgazi Belediyesi atık toplama

Ülkemizde kişi başına günlük 1 kilo çöp çıkıyor ve bu çöpün yüzde 30'u ambalaj atıklarından oluşuyor. 72 milyon nüfusa sahip ülkemizdeki katı atık potansiyeli hiç de göz ardı edilmeyecek miktarlarda. 


Kayseri'nin merkez ilçelerinden Melikgazi, 510 bin nüfusa sahip. Dolayısıyla ilçede günlük çıkan 510 ton çöpün yüzde 30'a yakın kısmı ambalaj atığı olarak tanımlanan geri dönüşümü olan, ülke ekonomisi için son derece önemli hammadde niteliğindeki atıklardan oluşuyor. 


2005 yılına kadar ilçedeki günlük 40 ton ambalaj atığı hammadde, çöp depolama sahalarında uzun yıllar çevreyi kirleterek yok olacaklan alanlara gönderilmekteydi. Ancak 2005 yılında Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memdulı Büyükkılıç'ın önderliğinde bir caddede ve yaklaşık 50 evde kaynakta aynştımıa çalışmaları başladı. 


2014 yılına gelindiğinde 43 mahalle ve 130 bin evde kaynakta aynştımıa seviyesiyle ülkemizdeki en başarılı...