01 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi hizmet binası ne olacak

Melikgazi Belediyesi hizmet binası ne olacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmet binasında yapılan çalışma ile iki kat inşaat yapılarak çalışma alanının genişletileceğini ve daha rahat çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Melikgazi Belediyesi hizmet binası ne olacak Haberi

Melikgazi Belediyesi hizmet binası ne olacak

Melikgazi İlçesinin barındırdığı nüfus ile 55 il nüfusundan fazla olduğunu ayrıca her geçen gün büyüdüğünü ve gelişerek Kayseri’nin % 50’sine hizmet sunduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, belediyenin gelişen ve büyüyen, ilçeye daha etkin ve seri hizmet sunabilmesi için çalışanların daha rahat, konforlu ve ferah mekânlarda çalışmasına özen gösterdiklerini kaydetti.

Seçim ile Belediye Hizmet alanı için sunulan önerilerde …

Belediye çalışanları arasında yapılan seçim ile belediye hizmet alanı için sunulan önerilerde iki kat çıkılmasın uygun bulunduğuna karar verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi İlçesi barındırdığı nüfus oranı ile birçok ilden daha büyük olduğu gibi Kayseri’nin % 50’sine hizmet vermektedir. Melikgazi her geçen gün planlı bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. Bu büyüme ve gelişme karşısında çalışanların sayısı...