02 / 05 / 2024

melikgazi doğalgaz hattı

melikgazi doğalgaz hattı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi. Melikgazi’de sokak sokak, mahalle mahalle tespitler yapılacak...

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Giresun Espiye'de doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Çanakkale Lapseki'ye doğalgaz müjdesi!

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, doğalgaz hattı döşeme ihalesi tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Hava şartları el verirse Şubat ayında ilk kazma vurulacak.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

Çankırı-Şabanözü OSB doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Çankırı/Şabanözü OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Ankara ve Çankırı İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı

Mısır ve GKRY arasında doğalgaz protokolü imzalandı!

Mısır ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasında doğalgaz boru hattı projesiyle ilgili protokol imzalandığı bildirildi.

İzmir'de Etki Liman İşletmeleri doğalgaz hattı için kamulaştırma!

Etki Liman İşletmeleri Anonim Şirketi Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla İzmir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Trakya’ya doğalgaz Mart 2017’de akacak!

Çanakkale Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlamasına ilişkin takvim netleşti Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak önemli projelerden biri daha hayata geçiyor.

melikgazi doğalgaz hattı Haberi

melikgazi doğalgaz hattı


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi.


Melikgazi’nin tüm bölgelerinde sokak sokak, mahalle mahalle yapılacak tespitlerde kanalizasyon, yağmursuyu şebekesi, telefon ve doğalgaz hattı ile elektrik tesisatının öncelikle ölçümlerinin yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ölçümü yapılan alt yapı çalışmalarının sonuç itibari ile haritasının çıkarılacağını ve bundan sonraki her çalışma da bir rehber harita bulunacağını belirtti.


İlçenin alt yapısının çok eskilere dayandığını ve her geçen gün geliştiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Melikgazi’nin yer altı kadastrosunu çıkarmak için planlama yaptık. Yer altında bulunan teknik altyapı tesislerin konumlarını tespit etmek için öncelikle ekip oluşturduk. Yağmur suyu ile içme suyu şebekesini Kaski’den alacağız. Elektrik tesisatını...