10 / 05 / 2024

melikgazi haberleri

melikgazi haberleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2014 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. 2014 Melikgazi için yatırım ve hizmet yılı olacak...

Melikgazi Mimarsinan'da büyük ölçekli park çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Melikgazi Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesis inşaatı ne zaman bitecek?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesis inşaatını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi yapılar onarılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, son bir yıl içerisinde 12 yapının onarımının gerçekleştirildiğini 8 ayrı yerde devam ettiğini ve 21 tarihi eserin ise onarımı için projelendirme çalışmasının yapıldığını söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde yer alan Mehmet Akif Ersoy Camii’nde Cuma namazını kıldı. Ardından vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Melikgazi Tınaztepe'de sosyal ve spor tesisleri inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile ve kapalı yüzme havuzu bulunan sosyal ve spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.

Melikgazi'de görsel kirlilik oluşturan barakalar yıkılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Gülük Çeşmesi ve Hamamı ile yapılan onarım ve bakım çalışması çerçevesinde, görsel kirlilik arz eden yapılar yıkılarak çevresi ile bütünleşmesi sağlandı." dedi.

Melikgazi'nde işyerleri açık artırmayla satıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından 470 bin lira muhammen bedelle satışa çıkartılan eczane olarak kullanılacak işyeri açık artırmada 1 milyon liraya satıldı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 77 arsa ve işyerini ihale ile satıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Belediye olarak mülkiyeti belediyemize ait olan arsa ve işyerlerini satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem dearsa darlığı hafifleterek ekonomiyi hareketlendiriyoruz" dedi.

Melikgazi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki okul inşaatında sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak 19 Mayıs mahallesinde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan okul inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Melikgazi Mimarsinan Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de yeni dönüşüm projesine başlanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Melikgazi'den OSB-Belsin arasına alternatif yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını duyurdu.

melikgazi haberleri Haberi

melikgazi haberleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2014 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. 


2013 yılının cazibe merkezi Melikgazi'nin yatırım ve hizmet dolu yıllarından biri olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Melikgazi de 2013 yılının heyecanı ve şevki ile daha da ileriye götürecek projelerin temellerinin atıldığını altyapıda, şehircilikte, kentsel dönüşümde, kültürde, sanatta, sağlık ve sporda büyük yatırımların ilçeyi adeta kuşattığını kaydetti. 

Başkan Memduh Büyükkılıç, restorasyon projeleri ile tarihi eserleri sahiplenilerek gelecek kuşaklara Anadolu Mirası olarak bırakıldığını ifade etti. 



Vizyon Kent...