03 / 05 / 2024

melikgazi inşaatçılık kursu sertifikası

melikgazi inşaatçılık kursu sertifikası

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 2006 yılından itibaren Mimarsinan Endüstri Meslek Lisesi ile yapılan işbirliği neticesinde inşaat işçilerine 12 ayrı branşta meslek kursu verdiklerini söyledi...

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

melikgazi inşaatçılık kursu sertifikası Haberi

melikgazi inşaatçılık kursu sertifikası

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 2006 yılından itibaren Mimarsinan Endüstri Meslek Lisesi ile yapılan işbirliği neticesinde inşaat işçilerine 12 ayrı branşta meslek kursu verdiklerini ve kursları başarı ile tamamlayanlara ise Sertifika vererek kalifiyeli eleman olarak işgücüne kazandırdıklarını bildirdi.


Başkan Memduh Büyükkılıç, 2006 yılından itibaren inşaat işlerinde çalışanların yaptıkları iş türüne göre belge alma zorunluluğu getirildiğini hatırlattı. Büyükkılıç, belediye olarak ilçemizin 24 ayrı bölgesinde her yıl iki dönem olmak üzere 18 branşta meslek edindirme ve sanat kursları düzenlediklerini ayrıca inşaat işçilerin de inşaat işçiliği branşlarında kurslar düzenlediklerini belirtti. 


Melikgazi Belediyesi olarak inşaat işlerinde çalışanların her zaman yanlarında olduklarını destek sağlayacaklarını ve inşaatlarda günlük yevmiye ile çalışanlar için proje hazırladıklarını ve bu grup işçilere sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan Memduh...