17 / 05 / 2024

melikgazi jandarma konağına nasıl gidilir

melikgazi jandarma konağına nasıl gidilir

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi....

Jandarma promosyonları güncelleniyor! 2023 Jandarma promosyonları ne kadar?

Jandarma personelinin promosyonlarının ne zaman güncelleneceği ve ödemesinin ne kadar olacağı araştırılıyor. İşte 2023 Jandarma promosyonlarına dair detaylar!

Jandarma Genel Komutanlığına personel alınacak! Başvuru şartları ve kadro sayısı belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Jandarmaya personel alımı için başvuru şartları ve alınacak personel sayısı belli oldu.

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Örnektepe Semt Konağı 3 yıllığına kiraya verilecek!

10 yıllığına Beyoğlu Belediyesi'ne verilen Örnektepe Semt Konağı, İBB tarafından ihaleye çıkarıldı. Muhammen bedel olarak yılda 50 bin artı KDV olacak şekilde 3 yıllığına kiraya verileceği belirtilen binayı tek istekli olarak başvuran İBB iştiraki Boğaziçi A.Ş. yıllık 55 bin TL artı KDV ödeme şartı

Khloe Kardashian evini 18 milyon 950 bin dolara satışa çıkardı!

Khloe Kardashian, meşhur Calabasas konağına veda edecek. Kardashian konağı 18.95 milyon dolara satıyor.

Kayseri Kocasinan'daki Jandarma Konağı restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası ihalesi bugün!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası 26 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

melikgazi jandarma konağına nasıl gidilir Haberi

melikgazi jandarma konağına nasıl gidilir


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi.


Melikgazi Belediye sınırları içerisinde 800 civarında Kayseri kültür envanterine kayıtlı tarihi yapı ve sit alanı bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “Melikgazi Belediyesi olarak tarihe olan saygımız ve sahiplenmemiz tescillenmiştir. Çünkü Çayırağası Konağı'nı restore ederek bilimin hizmetine sunduk. Şu anda Bağpınar'da tarihi çeşme ile köprüyü, Yanıkoğlu Mahallesi'nde yer alan Babük Bey ile Emir Şahap yapılarını aslına uygun olarak onarmaktayız. Gesi Güney Mahallesi Merkez İlkokulu'nun projesi çizilmektedir. Şimdi de yıllardır Kayseri’nin merkezi Şehit Nazımbey Mahallesi'nde bulunan eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan Kayseri evi diğer bilinen adı ile Jandarma Konağı restore edilecektir. Yapılan restorasyon çalışması sonrası bina hem...