06 / 05 / 2024

melikgazi kayseri 112 acil müdahale hizmeti binası

melikgazi kayseri 112 acil müdahale hizmeti binası

Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilçenin muhtelif semtlerine 112 sağlık merkezi için yer tahsisi yaptıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Mim-Sin Bölgesinde 112 Acil Müdahale Hizmeti için bina inşa ettiklerini bildirdi...

Kayseri Melikgazi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri Melikgazi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi Yeşilyurt başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi 17 Şubat tarihinde satışa çıkıyor.

Kayseri Melikgazi'de 7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kayseri 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi, 7787 ada 1 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 7 milyon 65 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kayseri Melikgazi'de 7.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 7 milyon 887 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 2.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 2 milyon 677 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kayseri Melikgazi son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

Kayseri'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Kayseri 7. İcra Dairesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Demirciyazısı Mahallesi, 1099 ada, 166 parselde yer alan 112 yataklı oteli 9 milyon 874 bin 880 TL'ye icradan satıyor...

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Melikgazi'de 20.7 milyon TL'ye satılık tarla!

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Esentepe Mahallesi, Kanlıyurt Mevkii, 10195 ada, 10 parseldeki tarlayı 20 milyon 671 bin 346 TL'ye satıyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvurular başladı.

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

melikgazi kayseri 112 acil müdahale hizmeti binası Haberi

melikgazi kayseri 112 acil müdahale hizmeti binası


Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilçenin muhtelif semtlerine 112 sağlık merkezi için yer tahsisi yaptıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Mim-Sin Bölgesinde semt halkının isteği üzerine 112 Acil Müdahale Hizmeti için bina inşa ettiklerini bildirdi.


200 m2 oturma alanına sahip 112 sağlık merkezinin zemin+1 kat olmak üzere inşa edildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, semt sağlık 112 acil müdahale merkezlerin çok önemli olduğunu halk sağlığı için bu merkezlerin mutlaka artırılması gerektiğini belirtti.


Karacaoğlu, Mim-Sin ve İldem bölgelerine olmak üzere 3 ayrı semtte 112 Acil Sağlık Merkezi için bina tahsis ettiklerini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


“ Halk ve Çevre sağlına büyük önem veriyoruz. Sağlık yönündeki çalışma ve yatırımlarımızın bunların birer kanıtıdır. Mim-Sin Bölgesine daha önce 112...