06 / 05 / 2024

Melikgazi Küçükali

Melikgazi Küçükali

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali mahallesinde yaptırılacak olan ve toplam 5 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin bugün gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazi Küçükali'de kentsel dönüşüm başladı!

Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm çalışmasına başladıklarını hatırlatan Memduh BüyükkıIıç, Küçükali Mahalle halkı ile düzenlediği toplantı da mahalle halkına teknik bilgiler ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de 1 yılda 280 metruk yapı yıkıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından 1 yılda ilçe genelinde 280 metruk yapının ve gecekondunun yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de eski yapılar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 15 gecekondu yıkıldı.

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırşehir'deki Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi restore edilecek!

Kırşehir'de 13. yüzyılda yaptırılan Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi yapılacak restorasyon çalışması ve çevre düzenlemesiyle turizme kazandırılacak.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Kayseri Melikgazi'de 25.6 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 6 adet arsayı 25 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Melikgazi Küçükali Haberi

Melikgazi Küçükali


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali mahallesinde yaptırılacak olan ve toplam 5 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin bugün gerçekleştirildiğini söyledi.


Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda ihale yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali mahallesinde 5 bloktan oluşan ve 189 daire ile 1.084 m2 alanlı dükkan karşılığı ihalesinin aslında çok kapsamlı bir çalışma olduğunu kaydetti.


Bugün gerçekleştirilen ihale de firmalardan teklif alındığını ve değerlendirme komisyonunda tekliflerin inceleneceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 6 firmanın ihale şartnamesi aldığını ve ihaleye katılan firmaların şu anda inceleme safhasında olduğunu sözlerine ekledi.



Melikgazi...