03 / 05 / 2024

Melikgazi semt polikliniği ne zaman açılacak

Melikgazi semt polikliniği ne zaman açılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi’nden alınan karar ile Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi’ne yaptırılacak olan yaklaşık 100 bin vatandaşın faydalanacağı Semt Polikliniği'nin protokolü imzalandı.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Melikgazi'de 10.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yer alan iş yerini 10 milyon 700 bin 35 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Melikgazi semt polikliniği ne zaman açılacak Haberi

Melikgazi semt polikliniği ne zaman açılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi’nden alınan karar ile Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi’ne yaptırılacak olan yaklaşık 100 bin vatandaşın faydalanmasını amaçladıkları,10 uzman hekimin görev yapacağı Semt Polikliniği için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı tören ile protokol imzalandığını söyledi.


Valilik makamında gerçekleştirilen imza törenine Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Prof.Dr.Ahmet Gödekmerdan, İl sağlık Müdürü Dr.İsmail Kılıç ve Kayseri eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Özcan katıldı.


İlimizde sağlık hizmetlerinin vatandaşların ayağına götürülmesi anlayışıyla geçtiğimiz haftalarda pek çok mahallede Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 acil İstasyonları açıldığını belirten Kayseri Valisi Orhan Düzgün “ Vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Mimarsinan Bahçelievler Mahallemizde, Melikgazi Belediyemizin,...