18 / 05 / 2024

melikgazide parklar için çocuk oyun grupları

melikgazide parklar için çocuk oyun grupları

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, ilçe sırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içerisinde yapılacak parklarda kullanılmak üzere çocuk oyun grupları, figürlü oyuncaklar, oturma bankları, çöp sepetleri ile spor aletleri alınacağını bildirdi.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Düzce'de yapılacak çocuk oyun parkları için kura çekildi!

Düzce’de 30 köyde yaptırılacak olan çocuk oyun parkları için kura çekildi. Kurada çekilen sıraya göre oyun parkları yapılacak.

Altındağ'daki dev park için 300 gecekondu yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Belediye, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki 300 gecekonduyu yıkıyor.

Çırpıcı Şehir Parkı için düğmeye basıldı! İmar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek şehir parklarından Çırpıcı Şehir Parkı için düğmeye basıldı. Bakırköy ile Zeytinburnu arasında yer alan Bölge Parkı'nın 3 ve 129 parsellerinin imar planları askıya çıkarıldı.

Future Park Çarşı için ön talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat, 42 ay sıfır faizle konut satış kampanyası başladı. Projenin Çarşı bölümü için ön talep toplanıyor...

Foça'da park ve yeşil alanlar için uygun alanlar araştırılıyor!

Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor. Başkan Gökhan Demirağ konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Melikgazi'de parklar için çocuk oyun grupları alınacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, ilçe sırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içerisinde yapılacak parklarda kullanılmak üzere çocuk oyun grupları, figürlü oyuncaklar, oturma bankları, çöp sepetleri ile spor aletleri alınacağını bildirdi.

Kocaeli'de hayvanlar için Doğal Hayat Parkı yapılacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, sahipsiz sokak hayvanlarının ve yaban hayvanlarının rehabilitasyonu ve onlara tabii bir alan sağlanarak hayatlarını burada sürdürebilmeleri için Kocaeli'de Doğal Hayat Parkı yapacak

Eyüp sakinleri parklarının yıkılmaması için nöbet tutuyor!

Eyüp'te bulunan bir parkın yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri, 7 gecedir yıkımı önlemek için 7'den 70'e nöbet tutuyor

Bosh için Ekim ve Kasım kritik geçecek

Bosch Türkiye'nin Genel Müdürü Hermann Butz, "Önümüzdeki Ekim-Kasım ayları biz dahil tüm reel sektör için çok kritik" dedi

Clinton `keyif' için Les Ottomans'da kalacak

Bill Clinton, Kasım'da `keyif tatili' için geleceği İstanbul'da Les Ottomans'da kalacak

melikgazide parklar için çocuk oyun grupları Haberi

melikgazide parklar için çocuk oyun grupları


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içerisinde yapılacak parklarda kullanılmak üzere çocuk oyun grupları, figürlü oyuncaklar, oturma bankları, çöp sepetleri ile spor aletleri satın alınacağını bildirdi.


Melikgazi ilçesinin 81 mahallesi bulunduğunu seçim sonrası Ağırnas ile Sarımsaklı Bölgelerine hizmet vereceklerini ve çok geniş bir alanda Kayseri ilinin yarısına hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle şehir merkezine uzak olan toplu konut alanları ile bölge yerleşim alanları için oyuncak, bank ve spor aletleri satın alınacağını kaydetti.


Şehrin merkezine uzak olan yerleşim bölgeleri ile toplu konut alanlarına özellikle çocuklar için çok amaçlı ve büyük ölçekli çocuk oyun alanları oluşturulacağını ve bu çocuk oyun grupları ile buraların adeta Oyuncakistan Parkları olacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç,...