29 / 04 / 2024

Melkan Gürsel kimdir

Melkan Gürsel kimdir

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Ersen Gürsel: İzmir'deki tramvay projesi Konak'ta bitmeli!

Büyükşehir’in yap-boza çevirdiği tramvay projesine, ödüllü mimar Ersen Gürsel’den uyarı geldi. Tramvay hattının Konak’ta bitmesi gerektiğini ifade eden Gürsel, “Hat devam ederse hata olur” dedi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü heyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Yıldırım, İzmir Göztepe'deki Gürsel Aksel Stadı hakkında bilgi aldı.

Olkan Güneş kimdir?

İş hayatına 1997 yılında müzayede şirketi Eskidji'de başlayan Olkan Güneş, bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? Olkan Güneş kimdir?

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi feshedildi!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Melkan Gürsel kimdir Haberi

Melkan Gürsel kimdir

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyanın en önemli kadın mimarları arasında yer aldı. Melkan Gürsel, kadın mimarların başarılarına dikkat çekmek için hazırlanan ve dünyaca ünlü 36 kadın mimarın yer aldığı “Frauen in der Architektur- Mimaride Kadınlar” isimli kitaptaki  tek Türk mimar oldu. 

Sonuncusu gündemde önemli yer edinen Bodrum Loft olmak üzere, farklı kapsam ve lokasyonlarda Loft projeleri, Bodrum Milas Havalimanı, Beyazıt Kütüphanesi, Afrika'nın çeşitli şehirlerinde kongre merkezleri gibi çok sayıda projeyle, mega kent İstanbul’un gözde yapılarının dışında birçok ülkede çağdaş mimarlık örneklerine öncülük eden Melkan Gürsel, dünyanın en önemli kadın mimarları arasında bulunuyor.

1995'ten bu yana Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı olarak mesleğine devam eden Melkan Gürsel, 2008 yılında “The European Centre...