07 / 05 / 2024

Memduh Boydak istikbal

Memduh Boydak istikbal

Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Memduh Türkoğlu: Krediye ulaşım koşulları esnetilmeli!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik sıkıntının yaşandığı bu günlerde, banka kredilerinde yapılacak olan düzenlemelerin, ekonomiye can vereceğini söyledi.

Memduh Türkoğlu: Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız!

Benevre Beytepe projesi teslim için gün sayıyor. Projenin, Ağustos ayında teslim edileceğinin vurgusunu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız” dedi.

Memduh Türkoğlu:Ev almanın şu an tam zamanı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, fiyat ödeme seçenekleri ve lokasyonların daha netleşmesi açısından "Ev almanın şu an tam zamanı" dedi.

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Konutta kredi kullanım oranının artması va faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesiyle, emlak sektörü canlandı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bu gelişmelere dikkat çekerek, “Ev almanın şu an tam zamanı” dedi.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Memduh Boydak istikbal Haberi

Memduh Boydak istikbal


Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor. 


İstikbal Mobilya'nın 1 milyon merekare üretim alanı ile dünyanın en büyük entegre üretim tesislerinden birine sahip olduğunu ifade eden İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, mobilyada 2020 yılına kadar ‘küresel marka’ olmayı hedefl ediklerini söyledi. İstikbal'in dünyanın en büyük 10 mobilya üreticisinden biri olduğunu, Avrupa'da ise lider konumda bulunduğunu vurgulayan Boydak, şu bilgileri verdi: "Yurtdışında 60 ülkede 300, yurtiçinde ise 750 mağazamız var. Holding olarak geçen yıl mobilyada 150 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaştık. Bu yılki hedefimiz ise 160 milyon dolar.” 


Boydak, ‘küresel marka’ olma...