25 / 07 / 2024

Memiş Kömürcü

Memiş Kömürcü

Nisa Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Çakmak ve Memiş Kömürcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi' nde kuruldu.

İslam Memiş gümüşün onsu bu kadar olacak dedi! Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gümüşün onsu için rakam verdi. Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıkladı! Net rakamı verdi! Fırtına değil, tsunami geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıklayarak rakam verdi. Fırtına değil, tsunami geliyor...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

''Sabreden kazanıyor'' diyen İslam Memiş gümüş yatırımcılarını kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcılara ''sebreden kazanıyor'' diyerek kırmızı kodla uyarıda bulundu...

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

Rize’de dere yatağındaki 7 katlı apartmana yıkım kararı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuru yaptığı dere yatağına inşa edilen 7 katlı bina ile ilgili karar çıktı.

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Memiş Kömürcü Haberi

Memiş Kömürcü

Nisa Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Çakmak ve Memiş Kömürcü ortaklığıyla 50 bin TL sermay ile 12 Haziran'da Avcılar'da kuruldu.


Nisa Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi, 23/59...