19 / 05 / 2024

memiş kütükçü Konya OSByi ziyaret etti

memiş kütükçü Konya OSByi ziyaret etti

Konya OSB'de üretime başlayan firmayı ziyaret eden Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükçü firma yöneticilerini tebrik ederek plaket verdi.

Altında savaş etkisi! İslam Memiş kısa vadede olacakları açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın uzmanı İslam Memiş gram altın için rakam ve tarih paylaştı. İsrail-Filistin çatışması nedeniyle yatırımcılar 'güvenli liman' olarak gördükleri altına kaçıyor. İşte İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin...

Altında kıyamet kopacak! İslam Memiş uyardı: Bekliyorlar

Altın yatırımcılarının şimdi ise gözü kulağı ABD Merkez Bankası Fed faiz kararında. İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” yorumunu yaptı. İşte tüm detaylar...

Kiracılara kötü haber! Kira ödemede TL’yi unutun! İslam Memiş’ten yeni dönem sinyali!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten kiracılara kötü haber. Kiralar artık TL ile ödenmeyecek. İşte detaylar!

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

İslam Memiş, kırmızı alarm vererek yarın için dikkat çekti! Son dakika, acilen bakın!

İslam Memiş, uzmanlık alanı olan Altın ve Para Piyasaları konusunda yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Memiş, özellikle Perşembe (13 Nisan 2023) gününe dikkat çekti.

İslam Memiş’ten tufan kopartacak açıklama! Altın ve dolar bu hafta…

İslam Memiş, küresel çapta meydana gelecek bir büyük ekonomik krizin başlayacağını dile getirerek kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Altın kahini İslam Memiş’ten çok kritik açıklamalar! “Ekonomik tufan geliyor” dedi ve ekledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, küresel çapta yaşanacak bir büyük ekonomik krizin başında olduğumuzu, bu yüzden dünya ülkelerinin merkez bankalarının son birkaç aydır altın ve gümüş stokladığını, martta da buna devam edeceklerini söyledi.

İslam Memiş kırmızı kodla uyardı: 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın...

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!

Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da düşecek mi? Altın fiyatları neden düşüyor?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten tüyler ürperten açıklama geldi. Tarih veren İslam Memiş, 'Bunu yapan kazanacak' diyerek altın alacak kişileri uyardı. İşte detaylar...

Söyledikleri bir bir çıkan ünlü ekonomist altından sonra çok kazandıracak aracı açıkladı! Bunu yapan zengin olacak!

Piyasada yaşanan yükseliş ve düşüşler yatırımcıların dikkatinde yer alırken altın fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş elinde Türk Lirası bulunanları uyardı. O araca yatırım yapan sonunda köşeyi dönüyor.

memiş kütükçü Konya OSByi ziyaret etti Haberi

memiş kütükçü Konya OSByi ziyaret etti

Gıda makineleri üreten firmanın genel müdürü Mustafa Er'e plaket takdim ederek tebriklerini ileten Vali Muammer Erol ile Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü. fabrikayı gezdi ve genel müdür Mustafa Erden bilgi aldı. Yatırımın Konya'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Vali Muammer Erol Konya'da yatırımların artmasının memnuniyet verici olduğunu, bu yatırımların şehrin büyümesine önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. 


"BÖLGEDEKİ YATIRIMLAR HEYECANLANDIRIYOR"


KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü ise, 4. kısım genişleme alanında hızla ilerleyen yatırımların kendilerini Konya'nın geleceği içiıı son derece heyecanlandırdığını söyledi. Bölgede yatırım yaparak, üretime başlayan ilk firmanın yöneticilerini tebrik eden Başkan Kütükçü, "Genç mühendis arkadaşlarımızın başarısını, tesislerini bir öncekine göre üç kat büyüttüklerini görmek bizleri son derece memnun etti. Başarılarının devamını diliyoruz. Üretimin gücüyle büyüyen Konya Organize...