23 / 07 / 2024

memurların konut sorunu

memurların konut sorunu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, kiralık konut bulma konusunda sıkıntı yaşayan tüm polis ve memurlar için, Kilis'te bin konutluk bir projeyi hayata kazandıracaklarını ifade etti.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlar!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan barınma sorununa değinerek, konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlayacağını söyledi.

Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Barınma krizi ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatları ve kredilerin yüksek olması vatandaşın ev sahibi olmasını engelliyor. Konut hayali bile kuramayan vatandaşlar bu soruna çözüm bekliyor. Peki Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Hatay halkının konut talebi Meclis gündemine taşındı!

28. Dönem Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Hatay halkının konut talebini meclis gündemine taşıdı.

İstanbul'da sahiplerinden veya devletten kiralanan arsalara konut yapılsın önerisi!

İstanbul'da konut sorunu hız kesmeden devam ederken, X hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İnşaat Doktoru'ndan İstanbul'da sahiplerinden veya devletten kiralanan arsalara konut yapılsın önerisi geldi.

Hollanda'da konut sorunu büyüyor! 2030'a kadar yapılacak 1 milyon yeni bina bile konut sıkıntısını gidermeyecek!

Hollanda’da yaşanan konut sıkıntısını çözmek amacıyla 6 sene içerisinde 1 milyon konut inşa edilecek fakat Konut Bakanı Hugo de Jonge’ya göre bu bile sorunları çözmeye yeterli değil...

Ünlü ekonomistten çarpıcı analiz: ÖTV ve konut sorunu aşılmazsa 'sokak insanları' ortaya çıkacak!

Yeni Şafak yazarı ekonomist Yusuf Dinç, yeni alınan kararlarla devreye alınan tasarruf programını hedeflerinden geriye düşürecek bazı vergi uygulamalarını eleştirdi ve ÖTV ve konut sorunu aşılmazsa 'sokak insanları' ortaya çıkacağını belirtti.

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

memurların konut sorunu Haberi

memurların konut sorunu

Kilis'te mülteci akınından dolayı baş gösteren boş konut sıkıntısının en çok tayinle bu şehre gelen kamu çalışanlarını mağdur ettiğini kaydeden BBP Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, "2 yıl içerisinde başta polislerimiz olmak üzere tüm kamu çalışanlarımız için yaklaşık bin hanelik bir toplu konut hamlesini gerçekleştirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


Suriyeli mültecilerin şehirde bulunan birçok konutu kiralamasından veya satın almasından dolayı Kilis'te ciddi bir barınma sorunun ortaya çıktığına dikkat çeken Tekçe, "Son 2 yılda özellikle emlak piyasasında inanılmaz bir yükseliş ve buna paralel olarak kiralık ev sorunu yaşanmakta. Mültecilerin tetiklediği bu durum en fazla şehre tayinle dışarıdan gelen kamu çalışanlarını etkilemekte. Ev bulmakta zorlanan veya fahiş fiyatlarla ev kiralamak zorunda kalan başta polislerimiz olmak üzere tüm memurlarımız için ilk etapta belediye...