03 / 05 / 2024

MENA

MENA

Türkiye’nin Katar’a olan ihracatının ikiye çıkarılması ve 1 milyar dolarlık ihracat hacmi yakalanması hedefiyle iki ülke şirketleri arasında bir anlaşma imzalandı.

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Amıne Hajjem tarafından kuruldu.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Şehir hastanesi modeline yabancı ilgisi!

Bağımsız Devletler Topluluğu ve MENA ülkelerinden Türkiye'deki şehir hastaneleri modeline büyük bir ilgi var. Yabancı ülkelerden gelen heyetler, şehir hastanelerini inceleyip kendi ülkelerine adapte etmeyi planlıyor.

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'de 150 otel ile faaliyet göstereceğiz!

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENA) Bölgesi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, "Gelecek 5 sene içerisinde Türkiye'de takriben 150 otel ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz." dedi.

Alke Mena İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alke Mena İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nizami Gambarov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Samsung MENA bölgesindeki ilk inovasyon merkezini İstanbul'da açtı!

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

TMSF'ye devredilen şirketler birleştiriliyor!

MENA Bölgesi Yönetici Ortağı Ali Güven, TMSF'ye devredilen şirketlerin birleştirilerek 'dev'ler yaratılmasına dair bir master plan gözlemlediklerini söyledi.

Arapların ilgi odağı proje: Deluxe Antalya!

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden gazeteciler ve iş adamlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi. Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya'da hayata geçirilen Deluxe Antalya Projesi damga vurdu.

Trpharm İlaç Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Merkezi Türkiye’de bulunan ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde aktif olarak çalışan Trpharm, global ilaç firması olma hedefi doğrultusunda yeni yatırımına Çerkezköy’de başladı.

1.MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor!

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

MENA Haberi

MENA

Türkiye’nin Katar’a olan ihracatının ikiye çıkarılması ve 1 milyar dolarlık ihracat hacmi yakalanması hedefiyle iki ülke şirketleri arasında bir anlaşma imzalandı. Medyacity ve Qatar National Convention Center arasında yapılan işbirliği doğrultusunda Türkiye’den 300’ü aşkın yerli firmanın katıldığı dev bir ticaret kervanı, Nisan 2017’de Katar’a gidiyor.


Katarlı ve Türk şirketler arasında yerli Türk üreticilerin MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesi ile ticari hacmini artırmaya yönelik önemli bir işbirliği gerçekleştirildi. Türkiye’den Medyacity ve Katar Vakfı’na bağlı QatarNationalCenvention Center arasında imzalanan anlaşmaya göre 300’den fazla yerli Türk firmasının, 2017 yılı Nisan ayında EXPO TurkeybyQatar kapsamında Katar’ı (Doha) ziyaret etmesi planlanıyor.


Tüm MENA bölgesinden 3 binden fazla iş insanının ziyaret etmesi ve önceden planlanmış 2 bin özel görüşmenin yapılması beklenen fuarda Türkiye’nin Katar’a olan 400...