28 / 04 / 2024

Menderes Belediyesi tarla ihalesi

Menderes Belediyesi tarla ihalesi

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

İzmir Bergama'da 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Ahmetbeyler, Aşağıkırıklar, Tekkedere, Kadıköy ve Alibeyli mahallelerinde yer alan 17 tarla 445 bin 920 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

İzmir Menderes'te 25.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve ev!

Menderes Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir Menderes Gümüldür Mahallesi 2836 ada 30 parsel, 2870 ada 1 parsel, 2871 ada 12 parselde ve Cumaovası Mahallesi 124 ada 11 parselde yer alan tarla ve bahçeli kerpiç evi toplam 25 milyon 708 bin 410 TL'ye icradan satıyor...

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

İzmir Menderes'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı gayrimenkul 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimenkulün ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35’nci maddesi (a) bendinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak. 

Menderes Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul Menderes Belediyesi tarafından 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışlarından 687 bin TL kazandı!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit Belediyesi tarla ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin satışından 687 bin lira kazandı.

Menderes Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı Mevkiideki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak..

İzmir Menderes'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde bulunan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek...

Menderes Belediyesi tarla ihalesi Haberi

Menderes Belediyesi tarla ihalesi

Menderes Belediye Başkanlığı tarafından Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarla ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 7 milyon 650 bin 88,50 TL olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 29 Ağustos'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Menderes Belediye Başkanlığından:

Taşınmaz Bilgileri.

1 - İHALE KONUSU VE ŞEKLİ: İzmir ili, Menderes ilçesi, Bulgurca - Büyükovacık mahallesinde bulunan gayrimenkul (tarlanın) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35 inci maddesi (a) bendinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile aynı Kanunun 37. maddesine göre ihale edilerek satışı yapılacaktır.

SATILACAK GAYRİMENKUL:

2 - İHALENİN YAPILACAĞI YER, TARİH VE SAAT Yukarıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri belirtilen taşınmaz Menderes Belediyesi’nce 29.08.2018 tarihine tesadüf eden çarşamba günü saat 10.00’da Menderes Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

3 - İHALE ŞARTNAMESİ: İstekliler ihaleye ilişkin...