08 / 05 / 2024

menderes muhtar merkezi

menderes muhtar merkezi

Menderes Belediyesi tarafından Görece'ye kazandırılan Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi bugün saat 11.00'de, ilçe merkezindeki muhtarlıkları bir arada toplayan Muhtarlık Merkezi ise saat 14.00'de açılacak.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İftarını Elmalı’da açan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Kültür Merkezi’nin tamamladıklarını ancak resmi açılışına fırsat bulamadıklarını belirtti.

Menderes Türel'den Minicity açıklaması!

Minicity alanına AVM yapılacak iddialarının doğru olmadığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, günde üç beş kişinin istifade ettiği bu alanı, bir çekim merkezi ve yaşam alanına dönüştürerek, Antalya’nın yeni bir mücevherine dönüştüreceklerini söyledi.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Ceylanpınar'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Gölcük Sivil Toplum Merkezi açıldı!

Gölcük Kent Konseyi Sivil Toplum Merkezi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in katılımıyla, Adnan Menderes İş Merkezi´ndeki yerinde açıldı. Açılışa protokol tarafından yoğun katılım sağlandı.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Gündoğmuş’ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi’nin temelini atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

menderes muhtar merkezi Haberi

menderes muhtar merkezi


Menderes Belediyesi tarafından Görece'ye kazandırılan Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi bugün saat 11.00'de, ilçe merkezindeki muhtarlıkları bir arada toplayan Muhtarlık Merkezi ise saat 14.00'da açılacak.


Menderes Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezi hayata geçti. Menderes'in farklı bölgelerinde açılacak olan merkezin ilki olan Görece'de, ilk etapta 50 kadın örgü ve dikiş kursu eğitimi görüyor. Gelecek talebe göre farklı alanlarda eğitim kursları da açılacak.


MUHTARLIKLAR TEK YERDE TOPLANIYOR


Merkez mahalle muhtarlıklarını tek yerde toplayan Muhtarlık Merkezi ise 75. Yıl Düğün Salonu'nun yanındaki alanda açılacak. Muhtarlık Merkezinde Kasımpaşa, Cüneytbey, Altıntepe, Barbaros, Kemalpaşa ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarlıkları yer alacak. Vatandaşları iki açılışa da davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " İlçedeki kadınlarımız için hayata geçirdiğimiz uygulamalardan birisi...