02 / 05 / 2024

Menderes park

Menderes park

Menderes ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Menderes Mia Park Evleri ödeme planı!

Menderes Mia Park Evleri projesinde 3+1'lerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Mia Park Menderes'te teslimler 18 ay sonra yapılıyor...

Mia Park Menderes satışa çıktı! 400 bin TL'ye!

İzmir Menderes'te inşa edilen Mia Park Menderes satışa çıktı. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı proje 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek...

İzmir Menderes Gençlik Parkı yenileniyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nı modernize ediyor. Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan park, yapılan çalışmalar sonucunda farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak.

Ay-Konut mağdurları sorunlarını bir kez daha haykırdı!

Ev sahibi olma umuduyla 17 yıl önce bir araya gelen ancak imar planı sorunları nedeniyle hayalleri bir türlü gerçekleşmeyen Ay-Konut mağdurları, Adnan Menderes Park’ta bir araya gelerek sorunlarını bir kez daha haykırdı.

Menderes Gençlik Parkı sil baştan!

İzmir'in Menderes ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Kemalpaşa mahallesindeki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak!

Koç İnşaat imzasına sahip olan proje toplam 46 adet daireden meydana gelecek. Proje İzmir İl'i Menderes İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak.

Menderes Türel, Lara Kent Parkı'nı inceliyor!

Büyükşehir BElediye Başkanı Türel, sivil toplum desteği olduğu takdirde Lara Kent Parkı'nın tahsisi Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde olacağını ve hukuki incelemeye de başladıklarını açıkladı.

Menderes park Haberi

Menderes park


Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı. Cüneytbey Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Kasımpaşa Mahallesi ve Özdere Çukuraltı Mahallesi'ndeki çalışmalar kapsamında toplamda 6 bin metrekarelik alanda çimlendirme, ağaç dikimi ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştirildi. Kemalpaşa Mahallesi 131 sokakta kurulan Geometri Park bin 230 metrekare alan üzerine kurulu olup, 334 metrekaresi yeşil alan. Kemalpaşa Mahallesi 177 sokaktaki Alfabe Park ise 3 parkın birleşmesiyle 6 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olup, 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. Alan bir adet kafeterya, piknik alanları, spor aletleri ve su perdeli süs havuzundan oluşmakta. Kasımpaşa Mahallesi...