06 / 05 / 2024

menderes şebekesi

menderes şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes ilçe merkezinde yer alan mahallelerin içme suyu şebekesini yenileme hazırlanıyor. 40 yıllık eski ve kaçaklara neden olan borular, 190 kilometrelik basınca dayanıklı borularla yenilenecek

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konutu açık satış usulü ile satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede 3+1 daireler yer alıyor.

İzmir Menderes'te kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni bir görünüme kavuşacak..

Aydın'a Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem: " Boşaltılan Aydın Arkeoloji Müzesi'nin bulunduğu bina yeniden ele alınarak Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımına başlanacak " şeklinde konuştu.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı bu yıl başlıyor!

Menderes'te Sağlık Bakanlığı'nın 2015 programına aldığı hastane inşaatı bu yıl başlıyor. Başkan Bülent Soylu, "Bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede hastanemizi hizmete açmayı planlıyoruz" dedi

1984 yılında Boğaz sahil yoluna ''Başvekil Adnan Menderes'' adı verilmesi istenmiş!

1984 yılında Sarıyer Belediye Meclisi, Büyükdere'den Rumelihisarı'na değin süren ana sahil yolunun adını ''Başvekil Adnan Menderes'' Caddesi olarak değiştirmiş. Teklif, İstanbul Belediyesi'nde görüşüldükten sonra kesinleşecekmiş.

Aydın'da Adnan Menderes Parkı Cafe hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” düzenlenen törenle açıldı...

Aydın Adnan Menderes Parkı açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Adnan Menderes Parkı, restore edilerek, “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” olarak hizmete başladı. Açılışta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu konuşma yaptı.

İzmir Menderes'te yol düzenleme çalışmalarının bir kısmı tamamlandı!

İzmir’in Menderes ilçesinde, yol düzenlemeleri kapsamında başlatılan kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarının önemli bir bölümü tamamlandı...

Esenler Menderes Parkı otopark imar plan tadilatı askıda!

Esenler Menderes Parkı Zeminaltı Katlı Otopark Projesi plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı dün askıya çıktı.

Menderes Türel'den yatırım atağı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi 'nin Manavgat 'ta kuracağı asfalt plentinin temelini attı, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Menderes Vergi Dairesi yeni hizmet binası hizmete açıldı!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan Menderes Vergi Dairesi’nin binası, düzenlenen törenle açıldı. Menderes ilçesinde, Menderes Vergi Dairesi yeni yerinde hizmete başladı.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a tesis müjdesi!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, yıllardır tesisleşme problemi yaşayan Antalyaspor'a yer tahsisi konusunda kendi belediye başkanlığı döneminde başlattığı çalışmaların bazı kişilerin engellemesi nedeniyle sonuca ulaştırılmadıklarını aktardı.

Menderes'te turizm gelişecek!

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

menderes şebekesi Haberi

menderes şebekesi

Çevre yerleşimlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlıklı içme suyu alt yapısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile çözülüyor. 2004-2012 yılları arasında 2140 kilometre şebeke döşeyen İZSU Genel Müdürlüğü, en ücra köylere bile giderek eski boruları basınca dayanıklı ve kaliteli borularla yeniliyor; vatandaşların hem kesintisiz hem de sağlıklı su almasını sağlıyor. 


İZSU Genel Müdürlüğü, yatırım programına son olarak Menderes ilçesinin merkez mahallelerini aldı. Menderes merkezde yer alan Altıntepe, Barbaros, Cüneytbey, Dereköy, Gazipaşa, Gölcükler, Kasımpaşa, Kemalpaşa ve Mithatpaşa mahallelerinin 40 yıllık şebekelerini yenilemeye hazırlanan İZSU, proje ihalesine çıktı. 10 aylık proje süresinin ardından 2014 yılında imalat çalışmalarına başlanacağı bildirildi. Yatırım kapsamında 160 kilometre şebeke ve 30 kilometre iletim hattı olmak üzere 190 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşenecek. 40 yıllık eski ve...