29 / 04 / 2024

Menderes Türel yatırımları

Menderes Türel yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel, Antalya'yı marka şehir yapmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Menderes Türel projelerine yapılan eleştirilerini yanıtladı!

Antalya'da muhalefetin herhangi bir bilimsel bilgiye dayanmadan sadece siyaset yapmak için eleştiride bulunduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Antalya'ya elimizden gelen ne varsa yapacağız dedi.

Menderes Türel: Antalya’nın değerine değer kattık!

ANTGİAD genişletilmiş üye toplantısına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Doğru finans yönetimiyle bütçeyi faize değil, yatırımlara harcadık. Antalya’nın değerine değer kattık” dedi.

Menderes Türel Döşemealtı yatırımlarını anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

Menderes Türel'den yatırım müjdesi!

Hafta sonu Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine tüm ekibi ile birlikte çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dev yatırımların ve projelerin müjdesini verdi...

Menderes Türel'den yatırım atağı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi 'nin Manavgat 'ta kuracağı asfalt plentinin temelini attı, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Yabancılar konut yatırımlarında Türkiye’den vazgeçmiyor!

Yabancılara konut satışı geçen senenin aynı dönemine artış gösterirken, hali hazırda yatırım yapan yabancılar da Türkiye yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Çin'in Türkiye yatırımı son 5 yılda yüzde 120 arttı! 

GYODER üyesi, Helmann Consturaction firması Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün, Türkiye'deki yabancıya konut satışlarına ilişkin konuştu. Özgün, son 5 senede Çin'in Türkiye yatırımlarında yüzde 120 oranında artış yaşandığını belirtti...

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu yatırımlarında aslan pay ulaştırmanın!

Kamu yatırımlarına 2019 yılında 65,4 milyar lira kaynak ayrılırken, yatırımlarda aslan payını alan yaklaşık 20,3 milyar lira ile ulaştırma ve haberleşme sektörü oldu...

Kamu yatırımlarında aslan pay ulaştırmanın!

Bu yıl yapılacak olan 65,4 milyar liralık kamu yatırımlarından en yüksek payı 20,3 milyar lira ile ulaştırma ve haberleşme sektörü alacak.

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Menderes Türel yatırımları Haberi

Menderes Türel yatırımları


Antalya Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel, Antalya'yı marka şehir yapmak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Antalya'yı bu kapsamda bir sinema platformu haline getirmeyi planlayan Türel'in gözü Hollywood yıldızlarında...


Uzun süredir Antalya'nın büyükşehir belediye başkanlığı koltuğunda oturan Menderes Türel, bu zaman zarfında önemli işlere imza attı. Bunlar A v arasında özellikle Antalya Film Festivali'ni anmak istiyoruz, zira festival 16-23 Ekim tarihleri arasında 53. kez kapılarını açacak. Antalya Film Festivali ile şehrin marka değerini artırmak isteyen Türel, şehri bir sinema platformu haline getirme amacında. Bu yönde çalışmalara başlamış bile. Türel'in hayali büyük; Brad Pitt başla olmak üzere Hollywood yıldızlarını Antalya'da görmek... 


"Marka şehir" kavramından ne anlıyorsunuz? 


Marka şehirden önce 'marka'nın ne olduğunu iyi anlatmamız lazım. Marka A bir kalite ifadesidir. Örneğin bir takım V...