30 / 04 / 2024

Menemen ihale

Menemen ihale

İzmir Menemen'de yer alan 14 bin 260 metrekare alana sahip olan ticari alan 3 milyon 366 bin liraya satılıyor. Gayrimenkulün satışı 20 Aralık 2013 günü gerçekleştirilecek...

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menemen'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir İli Menemen İlçesi'ne bağlı Ulukent Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

İzmir Menemen'de ihale sözleşmesine aykırı merdiven yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de yaptırdığı üstgeçidin, ihale sözleşmesine aykırı biçimde inşa edildiği ortaya çıktı. Sayıştay ihaleyi kazanan firmanın işin tamamını başkasına yaptırdığını belirledi

İzmir-Çandarlı Otoyolu için ihale süreci başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun ihale süreci yarın başlıyor. 15 Şubat 2017'de yap-işlet-devret modeli ile yapmak üzere teklifleri almış olacağız." dedi.

İzmir Menemen'de icradan 4.3 milyon TL'ye satılık bina!

Menemen İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Menemen İlçesi'nde bulunan bina 4 milyon 302 bin 381 TL bedelle 26 Ağustos günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

Menemen ikinci arıtma tesisinin ihale süreci tamamlandı!

Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma miktarıyla "Türkiye liderliğini" koruyan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor.Menemen'e ikinci arıtma tesisi geliyor.

Menemen'e ikinci arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor. Menemen'e ikinci arıtma tesisini kurmak için ihale sürecini tamamlayan İZSU Genel Müdürlüğü, tesisi inşa edecek firma ile sözleşme imzalandı ve işin yer teslimi yapıldı.

İzmir Menemen'de 1 milyon 58 bin TL'ye icradan satılık deri fabrikası!

İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan 3,760,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan deri fabrikası Menemen İcra Dairesi tarafından 24 Kasım 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

İzmir Menemen'de 2 adet satılık arsa: 7 milyon 541 bin 550 TL!

İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan 2 adet arsanın satışı Menemen İcra Dairesi tarafından 24 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Menemen Türkelli’ye atık su arıtma tesisi kurulacak!

27. arıtma Türkelli’ye kuruluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Yeni Foça’nın ardından Menemen Türkelli’ye de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için ihale hazırlıklarına başladı.

Menemen ihale Haberi

Menemen ihale

İzmir menemen İcra Dairesi tarafından Menemen Çavuş Köyü'nde yer alan ticari alan satılıyor. Değerinin 3 milyon 366 bin lira olarak belirlendiği gayrimenkulün alanı 14 bin 260 metrekare olarak belirlendi.


Gayrimenkulün satışı 20 Aralık 2013 günü gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için