16 / 05 / 2024

Mensuri Seher

Mensuri Seher

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İkisivri ve Seher Yüksel ortaklığında kuruldu.

Bukalemun İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seher Bozcuk tarafından kuruldu.

CL Hekimhan Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

CL Hekimhan Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sah ve Seher Bakkal tarafından kuruldu.

Konut almak isteyene altın fırsat!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mensuri Seher yaptığı açıklamada “Konut almak isteyenler gayrimenkul sektörünün sunduğu altın fırsatları değerlendirmeli” dedi.

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Besim Ökten   ve Selim Çakar ortaklığında kuruldu. 

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Beril Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Okudan Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okudan Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seher Okudan tarafından kuruldu.

Mensuri Seher Haberi

Mensuri Seher


Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, Ankara'nın yeni cazibe merkezinin Keçiören olacağını belirtirken, "Bölgeye yapılan yatanlar ve kamusal düzenlemelerle şehrin merkezinde farklı bir yaşam alanı kuruluyor. Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi


Yeni Birlik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konya merkezli firma olan Komyapı nın bugüne kadar 10 binin üzerinde konut yaptığını belirten Mensuri Seher, Başkentin gözde lokasyonlanndan biri olan Keçiören’de hayata geçirdikleri Vadikent projesini anlattı.


Vadikent Projesi nasıl başladı?
Vadikent Projesi 2013 yılında bu bölgenin Keçiören ve Büyükşehir Belediyeleri tarafindankentsel dönüşüm bölgesi kapsamına alınmasıyla gündeme gelmiş bir projedir. Projemizi Keçiören Belediyesinin mülkiyetinde olan araziler üzerine inşa ettik. Keçiören Belediyesi de kentsel dönüşümü canlı ve hızlı bir şekilde ilerletebilmek için kendi arsasınıihale...