13 / 05 / 2024

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Hamdi Doğruel Evi restore edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Kültürel değerlerimize ve mirasımıza sahip çıkıyoruz." dedi.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Dönüşüm planlaması, belediye başkan adaylarına ilham verdi!

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Haberi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Hamdi Doğruel Evi restore edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Kültürel değerlerimize ve mirasımıza sahip çıkıyoruz. Bu anlamda Hamdi Doğruel evini kamulaştırarak satın aldık. Bu tarihi evi gerekli proje çalışmaları sonrasında restore ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Gümüş,  Menteşe’de ilk koruma amaçlı imar planı çalışmalarının Muğla Belediyesi tarafından 1979 yılında başladığını belirterek, “400’e yakın tescilli yapımız (sivil mimarlık örneği) var. Bu yapılardan bazılarını Muğla Belediyesi restore ederken, bir kısmını da sivil toplum örgütleri ve şahıslar kendileri restore etmişler. O günden bugüne restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.   Menteşe Belediyesi olarak bizde geçtiğimiz günlerde kamulaştırarak satın aldığımız Hamdi Doğruel Evi’ni (Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Yanı) restore ederek, gelecek kuşaklara aktaracağız” dedi.


Hamdi Doğruel Evi;  

Hamdi Doğruel,...