10 / 05 / 2024

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi çağrısı!

2019 yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi. Meram Belediyesi de emlak vergileri ile ilgili olarak zamanınca ödeme çağrısı yaptı.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitini ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihten önce ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Emirdağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ İlçesi İncirli Mahallesi 145 ada 3 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor...

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. 

Konya Meram'da hayata geçirilecek kat karşılığı inşaat işinin ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde saat 15:15'te gerçekleştirilecek. 

Peki Konya Meram'da kaç konut inşa edilecek? Konya Meram'daki kat karşılığı inşaat işinin bedeli kaç lira? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Konya Meram'da hayata geçirilecek kat karşılığı inşaat işinin toplam arsa alanı 223 bin 503 metrekare olarak açıklandı. İş kapsamında 23 adet bağımsız bölüm inşa edilecek. 

Konya Meram'da yaptırılacak inşaat işinin toplam muhammen bedeli 122 milyon 892 bin 537 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İşte Konya İli Meram Belediye Başkanlığı tarafından verilen kat karışılığı inşaat yapım işi...