04 / 05 / 2024

meram konya

meram konya

Son 5 yıllık nüfüs artış oranı incelendiğinde Meram ilçe nüfüsunun, Konya il nüfüsu ile paralel olarak % 10 oranında artış gösterdiği görülüyor!

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

Zer Meram Konya teslim tarihi!

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

TOKİ Konya Meram emekli kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Konya Meram emekli kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

2016 TOKİ Konya Meram kura sonuçları!

2016 TOKİ Konya Meram kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 10.00'da satışa çıkarılan projede daire satış fiyatları 87 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Meram TOKİ Konya kura çekilişi 2016!

TOKİ Konya Meram'da peşinat olarak minimum 10 bin TL alınıyor. Projede 2+1 daireler emekliler için satışa çıkarılıyor. İşte Meram TOKİ Konya kura çekilişi 2016 detayları...

Konya Meram TOKİ emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Meram Konutları için 240 ay vade uygulanıyor. Projede 499 adet daire bugün kurayla satışa çıkarılıyor. Peki Konya Meram TOKİ emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Meram Evleri kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Meram Evleri kura çekimi bugün gerçekleşecek. 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon dairelerin satışa çıkarılacağı projede taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak.

TOKİ Konya Meram kura çekilişi yarın!

TOKİ Konya Meram kura çekilişi yarın saat 10.00'da yapılacak. Ödeme planı kapsamıında 240 ay vade uygulanan projede daireler emekliler için satışa çıkarılıyor.

Konya TOKİ Meram emekli kuraları!

Konya TOKİ Meram emekli kuraları 499 adet daire için gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekilişleri!

Konya Meram Gödene TOKİ Konutları kura çekilişleri 2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Aylık 292 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Konya Meram Gödene kura satışları!

TOKİ Konya Meram Gödene kura satışları 2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Konut fiyatlarının 87 bin 600 TL'den başladığı projede 240 aya kadar taksit uygulanabiliyor.

Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi emekli!

Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi emekli kategorisinde, 499 adet konut için gerçekleşecek. Başvuruların tamamlandığı projede 75 metrekarelik 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Konya TOKİ Meram Gödene kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Meram Gödene'de 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede konut fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Peki Konya TOKİ Meram Gödene kura çekilişi nerede?

meram konya Haberi

meram konya

TSKB Gayrimenkul Değerleme Antalya Şubesi Değerleme Uzmanı Kadir Emrah Uçar, Konya ilinin Meram ilçesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!

Meram Bağları tekrar canlanıyor!

Meram İlçesi, 15 Haziran 1987 'de Bakanlar Kurulu kararıyla Konya ilinin Büyükşehir olması ve 3 ilçeye ayrılması sonucunda merkez ilçelerden birisi olmuş ve 26 Mart 1989 seçimlerinden sonra  ilçe belediyesi haline gelmiştir. Meram, şehrin güneybatı kısmında yer almakta olup, Ankara-Konya, Isparta-Konya, Antalya-Konya, Mersin-Konya ve Adana-Konya olmak üzere beş önemli yolun geçtiği merkezde konumludur. Meram ilçesi 194.900 hektar alan üzerinde kurulu 87 adet mahalleden meydana gelmektedir. 2011 yılı Adrese Dayalı Nüfüs Sayımına göre Konya il nüfusu 1.527.937, Meram ilçe nüfüsu ise 305.331 olarak belirlenmiştir. Son 5 yıllık nüfüs artış oranı incelendiğinde Meram ilçe nüfüsunun, Konya il nüfüsu ile paralel olarak % 10 oranında artış gösterdiği...