04 / 05 / 2024

Meram Şükran Mahallesinde kentsel dönüşüm ne durumda

Meram Şükran Mahallesinde kentsel dönüşüm ne durumda

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, kentsel dönüşüm alanı içinde yer alan Şükran Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında yer alan Şükran Mahallesi’nin çehresi değişecek.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Meram Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm projesinde son durum!

Meram Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemeler yaptı.

Meram'ın 10 mahallesine tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Konya Meram'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran mahallesi ve Sahipata mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul 3 milyon 475 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Meram Aksinne Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Aksinne Mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Anlaşma ve tapu devirleri tamamlanan binaların yıkım çalışmaları hız kazandı.

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Meram Şükran Mahallesinde kentsel dönüşüm ne durumda Haberi

Meram Şükran Mahallesinde kentsel dönüşüm ne durumda

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, kentsel dönüşüm alanı içinde yer alan Şükran Mahallesinde incelemelerde bulundu.Meram Belediyesi tarafından başlatılan, kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında yer alan Şükran Mahallesi’nin çehresi değişecek. Kent merkezinde yer alan ve tehlike arz eden eski ve yıpranmış binaların yenilenmesi ile ilgili çalışmalarını sürdüren Meram Belediyesi, bölgedeki arsa sahipleri ile anlaşmalarına devam ediyor. Proje ile şehre gelen turistlerin yoğun olarak bulunduğu bölge yenilenerek kent imajının daha da yükseltilmesi hedefleniyor.


Şükran Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi kent merkezinde kalan bölgede kentsel dönüşüm ve yenileme kapsamında çalışmaların devam ettiğini ifade ederken, “Tarihi ve kültürel mirasın yoğun olarak yer aldığı Şükran Mahallemizde eskimiş ve yıpranmış binaların çokluğu dikkat çekiyor. Ekiplerimizin korunmuş yapıların restorasyonu, yıkımı gereken...