10 / 05 / 2024

meram toplantı merkezleri

meram toplantı merkezleri

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları yarın açıklanacak!

Değerlendirme süreci tamamlanan Cazibe Merkezleri programı başvuru sonuçları yarın açıklanacak. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yarın düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cazibe Merkezleri Programı'na 2.5 milyarlık başvuru geldi!

MÜSİAD tarafından düzenlenen Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na 2,5 milyar lira TL'lik başvuru geldiğini söyledi.

ATSO'da Cazibe Merkezleri Programı bilgilendirmesi!

23 ili kapsayan ve içerisinde Adıyaman’ın da yer aldığı ‘Cazibe Merkezleri Programı’ ile ilgili Adıyaman’daki yatırımcılara bilgilendirme toplantısı Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Doğu ve Güneydoğu cazibe merkezi toplantısı yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan koordinasyonundaki Doğu ve Güneydoğu İlleri Cazibe Merkezleri Koordinasyon Toplantısı bugün gerçekleştirilen oturumlarla devam etti.

Fatma Toru: Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlıyoruz!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. 15 Temmuz’da yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Toru, Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlayan çalışmaların altına imza attıklarını kaydetti.

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

meram toplantı merkezleri Haberi

meram toplantı merkezleri


Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Kenan Çiftçi, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Mustafa Torun, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtar derneklerinin başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Alavardı Mahalle Muhtarı İbrahim Avcı, mahallelerine kazandırdığı yatırımlardan dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür etti.


KOMPLEKS BİR YAPI

Altuncan Hatun...