16 / 05 / 2024

meramda 4 mahalle sandığa gitti

meramda 4 mahalle sandığa gitti

Meram Belediyesi, ilçede bulunan boş arsaya yapılması düşünülen yatırımı vatandaşın tercihine sundu. Vatandaşlar; yapılmasını istedikleri projenin bir tanesini seçti ve oy pusulasını sandığa attı.

İstanbul'da konut yatırımı yapacaklar dikkat: Kentsel dönüşümle bu 4 ilçe değerlenebilir!

Gayrimenkul yatırımcıları alım yaptıklarında en çok kazandıracak bölgeleri araştırıyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, kentsel dönüşüm için 4 ilçeye dikkat çekti ve mahalle mahalle açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 

Bizim Mahalle projesinin 2. etabı resmen başlıyor. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak projede toplam 1.387 konut yer alacak.

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat!

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle yeni etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire!

Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 4. Etap satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları!

Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Bizim Mahalle 4. Etap detayları...

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşteBizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 4. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

meramda 4 mahalle sandığa gitti Haberi

meramda 4 mahalle sandığa gitti

Demokrasinin göstergesi olan plebisit yöntemi Konya'da ilk kez yapıldı. Meram Belediyesi, ilçede bulunan boş arsaya yapılması düşünülen yatırımı vatandaşın tercihine sundu. Vatandaşlar; Spor Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Çocuk Parkı ve Gençlik Merkezi tercihlerinden yapılmasını istedikleri projenin bir tanesini seçti ve kullandığı oy pusulasını sandığa attı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, en çok oy alan yatırımın inşaatına kısa süre içerisinde başlayacaklarını belirtti... 


Toru, ilerleyen zamanlarda da vatandaşların diledikleri yaşam alanını tercih etmesi için halkla belediye arasına köprü kurulacağını ifade etti. Başkan Toru şunları söyledi: Seçimlerden sonra biz "Yerinde Tespit. Yerinde Çözüm" sloganıyla mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın ve bölge halkının farklı talepleri oldu. Bazı vatandaşlanmız burada hanım lokali isterken, bazıları gençlik merkezi, spor merkezi talep etti, çocuk parkı da isteyenler...