28 / 04 / 2024

Mercedes Londrada konaklama sektörüne el attı

Mercedes Londrada konaklama sektörüne el attı

Mercedes, Londra’da 6 daireyi adeta bir Otomobil gibi döşeyerek kiralamaya başladı. Salon, mutfak ve iki yatak odasının bulunduğu daireler Kensington’da. Günlük kiralama bedeli ise yaklaşık 400 sterlin (1800 TL).

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Daire Kartal'dan ev alana 1 yıl boyunca Mercedes hediye!

Toplamda 244 daireden meydana gelen Daire Kartal'da 1+1 daire alana Nissan Qashqai , 2+1 daire alana Mercedes Cla 1 yıl boyunca hediye ediliyor..

Öğrencilerin konaklama alanlarında yeni dönem başlıyor!

6 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre, öğrencilere konaklama adına hizmet verecek işletmelerin yanı sıra ev sahipleri de il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden ruhsat almak zorunda...

Çevreye duyarlı konaklama tesisleri artacak!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında turizm sektörü üzerine görüşlerini paylaştı. Gökkaya, Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri'nin sayısının artırılması konusunda çalışmaları anlattı.

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinop'un konaklama tesisine ihtiyacı var!

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya kentin en büyük probleminin konaklama tesislerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ!

Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Çevreye duyarlı konaklama tesisi belgesi verilmesine dair tebliğ metni..

Mercedes-Benz yeni Ar-Ge merkezinin temelini attı!

Mercedes-Benz Türk Kamyon Fabrikası, yeni Ar-Ge Merkezinin temelini attı. Firma, dünyanın 10 büyük ekonomisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Ahmet San ve Emin Günal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mercedes Londrada konaklama sektörüne el attı Haberi

Mercedes Londrada konaklama sektörüne el attı

İngiliz Daily Mirror’ın haberine göre, Mercedes 6 dairedeki mobilyaların, aksesuarların, renklerin ve ışıklandırmanın Mercedes marka araçlardan alınan ilhamla oluşturulduğunu belirterek, konukların adeta otomobilin içinde yaşadığı hissine kapılacağını düşünüyor. İşletmeci Frasers Hospitality işbirliğiyle geliştirilen dairelerde Swarovski taşlı avizeler, Burmester ses sistemi ve otomobilin çizgilerini andıran aksesuarlar dikkat çekiyor. Kensigton’daki dairelerin ardından gelecek yıl Singapur’da da aynı konseptle 9 daire döşeneceği belirtiliyor....