06 / 05 / 2024

Meridyen Rezidans Yapı

Meridyen Rezidans Yapı

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Edip Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Yelkenciler Sokak, Sofistanbul'da kuruldu.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Çekmeköy Taşdelen'deki askeri araziye yapılaşma izni!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan yaklaşık 860 bin metrekarelik eski askeri alan yeni konut alanı olarak ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı plan ile  bölgede AVM, otel ve rezidans yapılabilecek. 

Etiler Polis Okulu arazisinin planları iptal!

İstanbul Beşiktaş’ta yer alan eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine otel, AVM ve rezidans yapımının önünü açan imar planları iptal edildi... 

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

İstanbul'da binalara estetik ayarı!

İstanbul'da yeni bir dönem başlıyor. Yeni imar yönetmeliği ile birlikte binalara estetik gelecek. Yeni yönetmelikle birlikte, ticaret hizmet alanlarıyla merkezi iş alanlarında rezidans yapılamayacak...

Antalya Real AVM riskli çıktı!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi. AVM'nin yıkılıp yerine 5 katı AVM olmak üzere 15 katlı rezidans yapılacağı da iddia edildi.

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İBB gündeminde!

İstanbul'da bulunan Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan CHP'li Tonguç Çoban, konuyu İBB meclis gündemine getirdi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin imar planı iptal edilmeli!

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan Ercan Badur, "Okul arazisi ile ilgili yapılan, ranta davalı imar planı değişikliğinin iptalini istiyoruz" dedi.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkalacak mı?

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, lisenin yıkılarak yerine alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiasında bulundu.

Meridyen Rezidans Yapı Haberi

Meridyen Rezidans Yapı

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Edip Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Yelkenciler Sokak, Sofistanbul'da kuruldu. 


Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT A) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, rezidans, işyeri, dekorasyon, kaba inşaat işleri,  her türlü yapı, ticarethane inşaatlarını yapmak, hazır alıp satmak, komisyonculuğunu yapmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,İikamet amaçlı binalar, fabrikalar, yollar, inşa etmek.Türkiye sınırları içinde, yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...