01 / 05 / 2024

Merit International Hotels and Resort

Merit International Hotels and Resort

Kıbrıs’ta yedinci otel yatırımını mayıs ayında devreye almayı planlayan Net Holding bünyesindeki Merit International Hotels & Resort, zengin turiste kişisel hizmet verecek...

Merit Otel Bulgaristan ile yurt dışına açıldı!

Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan 6 oteli ve inşası devam eden 1 oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, yakaladığı üstün hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı. 

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Merit International Hotels and Resort Haberi

Merit International Hotels and Resort

Merit Turizm Grubu olarak Kıbrıs’a 1990 yılından beri 700 milyon dolar yatırım yapan ve mayıs ayında açılacak Merit Royal ile otel sayısını 7’ye çıkartacak olan Merit International Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, “Merit Turizm Grubu olarak Çinli turistler başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki zengin turisti hedefliyoruz. Kıbrıs’ta Ortadoğu’nun zengin turistine de talip olacağız. 2013 yılında KKTC’ye gelecek olan Çinli turist sayısında ciddi oranda bir artış bekliyoruz” dedi. Net Holding bünyesindeki Merit International Hotels & Resort, adadaki yatak kapasitesini 2 bin 500’e çıkartırken Merit International Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, bölgedeki tatil alışkanlıklarını değiştireceklerini iddia etti. Arar, toplam 140 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirecekleri son yatırımları Merit Royal hakkında bilgi verirken 510 yataklı otelin ilk bloğunun...