15 / 05 / 2024

Merit Royal Otel kuzey kıbrıs

Merit Royal Otel kuzey kıbrıs

Net Holding, Kuzey Kıbrıs'ı sevdi. Grup yeni otel için kolları sıvadı. Yaklaşık 120 milyon $ bütçeyle Girne'de açılacak olan Merit Royal Otel, akıllı bina teknolojisiyle inşa ediliyor

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Merit Otel Bulgaristan ile yurt dışına açıldı!

Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan 6 oteli ve inşası devam eden 1 oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, yakaladığı üstün hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı. 

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

İnegöl Royal Otel’de imara aykırı durum yok!

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Reza Zarrab Kabataş'ta otel açacak!

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi!

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi 'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Home ofis, otel ve ticari alanların da bulunacağı proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat!

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Home ofis, ticaret alanları, otel ve konutlardan meydana gelen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi!

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi 'nde teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Konut, home ofis, otel ve ticaret alanlarından meydana gelen proje 4 blok halinde yükselecek.

2004 yılında İstanbul'un en eski oteli yeniden hayat bulacakmış!

2004 yılında İstanbul'un ilk oteli olan Royal Otel, Orjin Holding tarafından yeniden hayat bulacakmış. İngiltere'nin İstanbul Konsolosluğu parselinde yer alan otel, 15 milyon dolarlık yatırımla yeniden hayat bulacakmış.

Merit Royal Otel kuzey kıbrıs Haberi

Merit Royal Otel kuzey kıbrıs

Net Holding, yaklaşık 120 milyon dolarlık bir bütçeyle Kuzey Kıbrıs'ta yeni bir otel yatırımını hayata geçiriyor. Girne'de hizmetine sunulacak olan Merit Royal Otel, 55 bin metrekare üzerinde akıllı bina teknolojiyle inşa ediliyor. 516 yatak ve 252 odanın bulunacağı otelin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçeceğini söyleyen Merit International Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, yeni otelin son teknolojilerden yararlanılarak yapıldığını kaydederken, 'Otel için gerçekleşen yatırımın yüzde 20'sini akıllı bina teknolojisi alanında gerçekleştiriyoruz. Otel inşaasında görevli mühendisler; odaların ısı derecelerini stabil tutabilmek adına deniz kıyısından yaklaşık 850 metre uzaklıkta ve 25 metre derinlikte yaz-kış sıcaklığı 22 derece olan suyu özel bir teknolojiyle otele taşıyor. Klimaların ısıtma ve soğutma işlemlerinde de bu suyu kullanılacak. Bu sistemle yaklaşık yüzde 40 oranında bir elektrik...