02 / 10 / 2024

Merit Turizm fiyat artırma

Merit Turizm fiyat artırma

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm sermayesi ile ilgili bir durum olmadığını açıkladı...

İBB, Trabya Oteli'nin arsası için ikinci kez ihaleye çıkıyor! Turizm imarlı arsa 414.7 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer Tarabya’da  yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsanın satış ihalesi ne zaman, fiyatı ne kadar?

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018!

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edildi.

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2017!

Taşyapı İnşaat ve Selçuklu Turizm imzası taşıyan Koru Evleri’nde ortalama metrekare satış fiyatı 5 bin 600 dolar olarak belirlendi...

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Ömer Çelik: Turizmde kriz olacak diye fiyat düşürülmesin!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Rusya'daki krizin Türkiye turizmine etkisine ilişkin, "Kimse 'Kriz olacak' diye fiyat düşürmesin. Fiyat düşürmek, Türkiye'nin marka değerini, hizmet sektörünün standardını düşürmektir" dedi.

Merit Turizm fiyat artırma Haberi

Merit Turizm fiyat artırma

Merit Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Müdürlüğü'nün 09.12.2013 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02-2783/14193 sayılı yazısı kapsamında, Seri VIII, No:54 sayılı Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre Şirketimizin hali hazırda kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu olmadığını beyan ederiz. Kamuoyuna...