25 / 07 / 2024

Merkez Mahallesini su bastı

Merkez Mahallesini su bastı

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri meydana geldi.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? Devlet ve Su İşleri iş başvuru şartları neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 1273 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Peki, DSİ 1273 personel alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Elazığ'da depremzedelerden 3 ay boyunca su tüketim bedeli alınmayacak! 

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız" dedi...

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Rönesans, Rusya’da 1.7 milyar dolarlık usulsüz transferle suçlandı!

Rusya’da önemli projelere imza atan Rönesans İnşaat’ın St. Petersburg şehrinde bulunan merkez ofisine, Rusya Federal Güvenlik Servisi baskın düzenledi. Şirketin, yurtdışına 1.7 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdiği iddia edildi. Rönesans ise suçlamaları reddetti.

Uşak Merkez'de acele kamulaştırma!

Uşak Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması işinin yapım amacıyla listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Uşak- Merkez İllez Göleti için acele kamulaştırma!

2016/9394 Uşak- Merkez İllez Göletinin yapımı amacıyla ekli harita ile ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Merkez Mahallesini su bastı Haberi

Merkez Mahallesini su bastı

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri oluştu. Aşırı sıcaklarla kokudan bunalan mahalleli, park ve sokaklarda oynayan çocuklarının salgın hastalığa yakalanmasından korkuyor. 


Salgın bir hastalık olmasından korkan vatandaş, ”Bu sıkıntı yaklaşık 3 aydır var. Aslında güzel bir park yapılmış. Dere yatağı toparlanmış ama maalesef 3 aydır lağam problemini yaşıyoruz. Gelip düzenliyorlar. Ama geçici bir çözüm buluyorlar. Hava çok sıcak zaten müthiş derecede bir koku var. Tüm Karaköprü ilçesinin lağımı buraya akıyor. İnsanlar buraya geliyor, çocuklar gelip lağımın içinde oynuyorlar. İnsanlar burada piknik yapıyor. Biz bu lağım kokusundan çok rahatsızız. Yetkililere söyledik maalesef bir çözüm bulunamadı. Allah korusun salgın da olabilir. Bir an önce kalıcı...