24 / 05 / 2024

merlin Turkuazoo akvaryumu

merlin Turkuazoo akvaryumu

Merlin Entertainments Direktörü Glenn Earlam satış hakkında "İstanbul hızla büyüyen turistik bir şehir ve önemli yerel pazar. Merlin olarak amacımız Turkuazoo Akvaryum'u dünyaya açmak olacak" diye konuştu..

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

45 soruda Arwen Merlin projesi!

Arwen Merlin projesi, iş ve aile yaşamını birbirinden tamamen ayıran, günlük temel ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilecek bir modern yaşam projesi olarak İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Westpark Outlet Ekim'de açılacak!

Ege'nin en büyük outlet ve eğlence merkezi olarak kapılarını Ekim'de açacak Westpark Outlet'te, Ege'nin ilk akvaryumu yer alacak.

Çeşme'deki Balıklı Köşk dikkatleri üzerine çekiyor!

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat!

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat listesi dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arwen Merlin Kurtköy'de fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Arwen Merlin Kurtköy projesinde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesi Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor...

Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları!

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu Viasea 'soğuk', 'ılıman' ve 'tropik' kuşaklardan oluşan iklim temalarını, dünyada ilk defa bir arada sunuyor. İşte Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları...

Viasea Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu Viasea kapılarını açtı. Peki Viasea Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

merlin Turkuazoo akvaryumu Haberi

merlin Turkuazoo akvaryumu

4 kıtada 98 eğlence merkezini işleten Merlin Entertainments, Türkiye'deki büyük potansiyeli gördü, yatırıma balıklama atladı. Avrupa'nın en büyük eğlence şirketi, 2009'da 17 milyon euro yatırımla Bayrampaşa'daki Forum İstanbul AVM'de faaliyete geçen Türkiye'nin en büyük akvaryumlarından Turkuazoo'yu satın aldı. 

Madame Tussauds Balmumu Müzesi, Legoland, London Eye ve yılda 14 milyon rekor ziyaretçi sayısı ile dünyanın en büyük akvaryum markası Sea Life'ın da sahibi olan Merlin, Turkuazoo'la Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmış oldu. 


Merlin, Turkuazoo'nun doğru lokasyonda ve iyi büyüme grafiğine sahip kaliteli bir eğlence merkezi olduğunu bildirdi. Şirket, "Turkuazoo'ya yeni yatırımlar yaparak iş hacminin geliştirilmek istiyoruz. Buranın her yaştan ziyaretçiye ulaşarak dünya çapında bir akvaryum olduğunu bir kez daha gözler önüne sermeyi hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. 


Merlin Entertainments Direktörü Glenn Earlam da "İstanbul...