13 / 05 / 2024

Mermer ocağında iş kazası

Mermer ocağında iş kazası

Mermer ocağında, "kepçe" olarak bilinen iş makinesinin yerinden çıkan kovası, iki işçinin üzerine düştü. Marmara Adası'nda mermer ocağında yerinden çıkan iş makinesi kovasının üzerine düştüğü iki işçiden biri öldü, diğeri yaralandı...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Altında son noktayı Altının Efendisi İslam Memiş koydu! Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş koydu. Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın...

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği sağlandı!

Dünyanın en hızlı büyüyen finans merkezleri arasında yer alan Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliğini kapsayan mutabakat zaptı, Katar Finans Merkezi İdaresi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında imzalandı.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Almanya'da inşaat alanında iş gücü ihtiyacı yüksek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier yaptığı açıklamada özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin yabancı ülkelerde nitelikli iş gücü bulmak için daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, sağlık ve inşaat alanlarında iş gücü ihtiyacının yüksek olduğunu söyledi.

Mermer ocağında iş kazası Haberi

Mermer ocağında iş kazası

Marmara Adası'nda mermer ocağında yerinden çıkan iş makinesi kovasının üzerine düştüğü iki işçiden biri öldü, diğeri yaralandı. Alman bilgiye göre, Saraylar Mahallesi'ndeki bir mermer ocağında, "kepçe" olarak bilinen iş makinesinin yerinden çıkan kovası, iki işçinin üzerine düştü. 


Kovanın altında kalan 29 yaşındaki Muhittin Tak, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset, Saraylar Aile Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Yaralanan Hilmi Kaya (34) ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından deniz ambulansıyla Tekirdağ'a sevk edildi. 


Aydınlık...