28 / 04 / 2024

Mermer sektörü projeleri

Mermer sektörü projeleri

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, " Temaslarımız olumlu geçti. 2015 yılının hazırlıklarına şimdiden başladık. Daha yüksek katılım ile Yunfu’da olacağız " dedi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Konut sektörü şahlanıyor! Yeni projeler raftan iniyor!

Konuta artan talebe karşı hareketsiz kalmayan inşaat firmaları, talebi karşılamak amacıyla yüksek maliyetlere rağmen harekete geçti. Yeni projeleri raftan indiren sektörün önemli firmaları, sektörü hareketlendirdi...

İnşaat sektöründen kamu inşaat projeleri için fiyat farkı talebi!

İnşaat sektöründeki maliyet artışları gündemden düşmüyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de konuya ilişkin konuştu. 

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

Konut sektörüne yeni kampanya önerisi!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Türkiye'de hayata geçirilen projeleri ve Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Dereli, Türkiye'de 5 yıl içinde 10 milyon adet konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Mermer sektörü projeleri Haberi

Mermer sektörü projeleri

Taşı dövize çeviren Türk doğaltaş sektörü, Çin'de düzenlenen Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'ndan beklentilerin üzerinde ticari bağlantılarla döndüğü bildirildi. 


Ege Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan açıklamada, Çin'de 18-21 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen Yunfu Fuarı'na, katılan 57 Türk firmasının her birinin ortalama 50-60 arasında firma ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada, ikili görüşmelerde beklentilerin üzerinde ticari bağlantıların yapıldığı kaydedildi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Türkiye'den katılan 57 firmanın fuardan memnun ayrıldığını kaydetti. 2015 yılında Türkiye'nin standının 600 metrekareden bin 300 metrekareye çıkarılması için temaslarda bulunduklarını ifade eden Kaya, "Temaslarımız olumlu geçti. 2015 yılının hazırlıklarına şimdiden başladık. Daha yüksek katılımla Yunfu’da olacağız" bilgisini verdi. 


Elazığ vişnesi isimli taşı Beyazsaray’da ABD Başkanı Barak Obama’nın ofisinde ve...