29 / 04 / 2024

mermerciler sitesi urfa

mermerciler sitesi urfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

mermerciler sitesi urfa Haberi

mermerciler sitesi urfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ŞUŞKİ ve Çevre Koruma Kontrol Dairesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarında sona gelinen ve Şanlıurfa-Akçakale Çevreyolu üzerinde yer alan  yeni Mermerciler Sitesi’nde şehir merkezindeki esnaf taşınma işlemlerine geçtiğimiz günlerde başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mermerciler Sitesi'nde esnafla sohbet ederek yapılabilecek çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Esnafımıza  güzel bir yer kazandırdık ve esnafımız rahatlayacak çalışmalarımız devam edecektir. 22 esnafımız taşındı. 60 civarında ve geriye kalan esnafımız için de bir aylık bir süre tanıdık. Eski sanayi bölgesinde Karakoyun deresine mermer işiyle uğraşan esnafın atıkları akıyor. Karakoyun deresini artık temizleyip daha güzel bir hale bürünmesini sağlayacağız. İnşallah örnek gösterilecek  bir bölge ve site haline gelecek" dedi.

Hizmetlerinden dolayı...