08 / 05 / 2024

Mersin 2013 aralık yangın

Mersin 2013 aralık yangın

Anadolu Ajansı' ndan edinilen bilgiye göre Mersin' de orman yangını çıktı. Mersin' in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı. Mersin'de orman yangını...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Elektrik kesintisi 23 Aralık 2015!

Adana, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde, 23 Aralık'ta elektrik kesintisine gidileceği bildirildi. İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler ve saatleri...

6 ilde elektrik kesintisi 19 Aralık 2015!

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde 19 Aralık'ta elektrik kesintisine gidilecek.

Mimarimizde Milli Yansımalar Konferansı 16 Aralık'ta!

Profesör Dr. Ahmet Vefik Alp 16 Aralık 2013 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Universitesi’nde saat 14.30 da vereceği ‘Mimarimizde Milli Yansımalar’ başlıklı konferansta konuyu tartışacaktır.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi Aralık'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesince 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda yaptırılan kayak tesisi, aralık ayında hizmete girecek. 2012'de ihaleye çıkılan Çambaşı Kayak Tesisi projesinde ilk kazmanın 2013'te vurulduğunu hatırlattı.

Mersin Katı Atık Geri Kazanım Tesisi projesinin toplantısı 12 Aralık'ta!

Mersin Akdeniz'de bulunan Katı Atık Geri Kazanım Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

AVM Endeksi Aralık ayını rekor puanla tamamladı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre ciro endeksi Aralık 2014'te 2013 Aralık ayına göre %10,9 yükselerek 193 puana ulaştı.

Şile Batı Sahili imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Şile, Batı Sahili 1/5000 ölçekli 13 Eylül 2013 tasdik tarihli Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar planı tadilatı 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor.

Sarıyer Maslak 1 ada, 51 parsel imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

13 Nisan 2013 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin (F22D11D pafta, 1 ada, 51 parsel) imar planı 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Batı Mersin olarak adlandırılan Gülnar, Bozyazı, Aydıncık ve de Anamur ilçeleri ile bağlı köy yollarında çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Mersin 2013 aralık yangın Haberi

Mersin 2013 aralık yangın

Edinilen bilgiye göre, Sele Mut Çukuru mevkisinde dün akşam henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Mersin, Adana ve Antalya Orman Bölge müdürlükleri ekiplerinin müdahalesiyle sabah kısmen kontrol altına alındı.


Yangının tamamen kontrol altına alınması için ekiplerin çalışması...