15 / 05 / 2024

Mersin 3 OSB projesine otomotivcileri bekliyor

Mersin 3 OSB projesine otomotivcileri bekliyor

Mersin Tarsus OSB, bakanlık onayı bekleyen 400 hektarlık genişleme bölgesi ile istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı planlıyor. OSB yönetimi bölgeyi özellikle otomotiv sektörüne açmayı düşünüyor.

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin'in ilk metro projesine 3 firmadan teklif! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan ilk metro projesi için ihale düzenlendi. İhaleye 3 firmadan teklif geldi.

Mersin Akdeniz'de 9.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 3. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi, Devecimusa Mevkii, 188 ada 18 parselde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 637 bin 175 TL'ye satıyor...

Mersin'de 31.1 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Mersin 3. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi Karaduvar Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli toplam 31 milyon 107 bin 846 TL olarak belirlendi. 

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Konya 3. OSB'de 123 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 10. İcra Dairesi, Selçuklu Kayacık mahallesinde bulunan arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam fiyatı 123 milyon 23 bin 396 TL olarak belirlendi. 

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Mersin kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Mersin kura sonucu kazananlar listesi...

Mersin'de 15.2 milyon icradan satılık arsa!

Mersin 3. İcra Dairesi, Yenişehir ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 15 milyon 218 bin 849 TL olarak belirlendi.

Mersin'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Nacarlı Mahallesi, 190 ada 6 parselde yer alan fabrika ve arsasını 13 milyon 939 bin 768 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Silifke'de inşaatta beton kalıbı çöktü: 3 yaralı!

Mersin'in Silifke ilçesinde bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı. Yaralılar Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı...

Mersin 3 OSB projesine otomotivcileri bekliyor Haberi

Mersin 3 OSB projesine otomotivcileri bekliyor

İkinci bölge ile birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Mersin Tarsus OSB’nin en önemli önceliği 3’üncü bölge kurulması olacak. Bölge yönetimi 400 hektarlık bir alan için bakanlıktan onay beklerken, onay geldikten sonra ilk etapta OSB mülkiyetinde ve kamulaştırma gerektirmeyen 100 dönüm arazide altyapı çalışmalarını bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyor. Yeni bölge ile birlikte ilk etapta istihdamın 25 bine çıkmasını hedeflediklerini söyleyen Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, 3’üncü bölgeye özellikle otomotiv sektörü yatırımcılarını beklediklerini vurguladı.


Başkan Sabri Tekli, önümüzdeki dönemde büyüme konusuna ağırlık vereceklerinin altını çizerken, fabrikalarına sığmayan sanayicilere yeni sahalar yaratma amacında olduklarını belirtti. 3’üncü bölge için bakanlıktan 400 hektarlık bir taleplerinin olduğunu aktaran Tekli, “3’üncü bölgede ilk etapta 100 hektarlık bir alanda hemen altyapı çalışmalarına başlayacağız....