29 / 04 / 2024

Mersin Akdeniz toki inşaatı

Mersin Akdeniz toki inşaatı

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan 3 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Mut TOKİ’de 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Mut projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Mut TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Mut TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Merkez TOKİ’de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Merkez TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz toki inşaatı Haberi

Mersin Akdeniz toki inşaatı

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak olan 416 konutun inşası başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Belediyeden yapılan açıklamada, TOKİ'nin Çay Mahallesi'ndeki rezerv alandaki toplu konut projesinin ilk adımı atıldığı belirtildi. 

Çalışma alanında incelemer yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Burada ilk etapta 416 daire yapılacak. İkinci etapta da toplamda 684 konutu ve ticaret merkezlerini Çay Mahallesi içinde yapmış olacağız" dedi.

Gültak, projenin bölge halkı açısından önemine  dikkat çekerek, "Burada yükselecek olan konutlar ve dükkanlar, yıllardır burada oturan Çay Mahallesi sakinlerine verilecek. Bu nedenle bu projemize yerinde kentsel dönüşüm demek daha doğru olur" diye konuştu.

Projenin 13 dönümlük alanında park ve yeşil alanların olacağını belirten Gültak, çocuk oyun alanları ve spor sahalarının da kazandırılacağını söyledi.

Gültak, binaların esinti alabilmesi...