12 / 05 / 2024

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin 2014 Ocak ayı içerisinde temelini attığı Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlanması için çalışmalar sürüyor. Müteahhit firma tarafından projenin yüzde 60’nın tamamlandığı bildirildi...

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

TOKİ Mersin Anamur’da 1.000 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Anamur projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Anamur TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Anamur TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin'de 49.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin İli Anamur Belediye Başkanlığı, Mersin Anamur'da yer alan gayrimenkulü 49 milyon 603 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mersin'de 86.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 11 adet arsayı 86 milyon 768 bin 606 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Haberi

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe


Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin 2014 Ocak ayı içerisinde temelini attığı Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlanması için çalışmalar sürüyor.


Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımcı firması Esen İnşaat Sahibi Kaya Erdem, projenin yüzde 60’nın tamamlandığını söyledi. Projenin bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Erdem, “Projeyi teslim etme süremiz 180 gündür. Kanalizasyon tesisi ile toplanan kullanılmış suların halk sağlığı ve alıcı alıcı ortamın ekolojik dengesi açısından sakınca doğurmayacak şekilde uzaklaştırılmasını sağlamak için arıtılarak deşarj edilmesi amaçlanan bu proje, Anamur Belediye Başkanlığı tarafından İlbank’a ihale ettirilmiştir. Proje bedeli 14 milyon 293 bin TL’dir.” dedi.


Projenin belediye ve İlbank tarafından ortak kontrolünün sağlandığının da altını çizen Erdem, “Projenin hedeflenen nüfus kapasitesi 250 bin kişidir. Bu proje Çarıklar, Ören ve yakın çevre köylerini...