06 / 05 / 2024

mersin antalya sahil yolu

mersin antalya sahil yolu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen yol çalışmalarıyla Antalya – Mersin arasının 8 saatten 5 saate düşeceğini ve çalışmaların bir ay sonra tamamlanacağını ifade etti...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Mersin'de konuta yoğun talep! Fiyatlar yüzde 12 arttı!

Mersin'in incisi Erdemli'de gayrimenkul piyasası çok hareketli. Ekonomik tatilin cazibe merkezlerinden biri olan ilçe yerli turist akını yaşıyor. Yatırımlık yazlık almak ya da sahil beldesine yerleşmek isteyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor...

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Mersin Büyükşehir Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Ekim Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda sahil düzenleme projesi konuşuldu.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

mersin antalya sahil yolu Haberi

mersin antalya sahil yolu

Silifke ilçesindeki Boğsak mevkiinde çalışmaları inceleyen Vali Güzeloğlu, Antalya’ya açılan Boğsak tünelinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, çalışmaların bir ay sonra tamamlanacağını kaydetti. 


Tünel çıkışında basın mensuplarına bilgi veren Vali Güzeloğlu, Akdeniz’in iki büyük ilini birbirine bağlayan ama aynı zamanda Türkiye’nin turizm hizmetler sektörü ve ekonomisine de çok büyük katkılar sağlayacak yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıldığını vurguladı. 


Arazinin ve coğrafyanın zor koşullarında çoğu zaman çift şeritli duble yol yapımının tünellerle desteklendiğini kaydeden Vali Güzeloğlu, “Boğsak yapımı devam eden 22 tünelden bir tanesi ve mersinden Antalya’ ya giderken ilki. Bu 22 tünel toplam 18 kilometre uzunluğunda olacak. Burası mesafeyi 3 bin 700 metre kısaltan ama ulaşım süresini 35-40 dakika düşüren çok önemli bir tünel." ifadelerini kullandı. 


Bu yolun tamamlanmasının Karadeniz sahil yolu gibi Türkiye’nin...