04 / 05 / 2024

mersin Aqua Park projesi nerede inşa edilecek

mersin Aqua Park projesi nerede inşa edilecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar ilçesinde Müftü Deresi’ne paralel olarak yapılması planlanan parkların, ilçenin havasını değiştireceğini ve burada vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirtti.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Barış Parkı yenileniyor!

Akdeniz Belediyesi, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Barış Parkı’nın zarar gören çevre duvarı yıkıldı ve içine yeni yürüme yolları eklendi.

Mersin Toroslar'da yapım karşılığı kiralık park alanı!

Toroslar Belediye Başkanlığı, Korukent'te bulunan park alanını spor tesisi yapılmak üzere yapım karşılığı liraya verilecek. 8054,63 metrekare yüzölçümüne sahip park alanının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin'in yolları yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki asfalt, yol bakım onarım, temizlik, ilaçlama, park-bahçe, zabıta, itfaiye, veterinerlik hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

mersin Aqua Park projesi nerede inşa edilecek Haberi

mersin Aqua Park projesi nerede inşa edilecek


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Aqua Park ve Lunapark arazilerinde incelemelerde bulundu. Başkan Kocamaz, Toroslar ilçesinde Müftü Deresi’ne paralel olarak yapılması planlanan parkların, ilçenin havasını değiştireceğini ve burada vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirtti.


Arazinin yapısı ve projenin uygulanabilirliği hakkında ilgili daire başkanlarından bilgi alan Başkan Kocamaz, her iki proje için en kısa zamanda somut adımların atılacağını da sözlerine ekledi. 


Mersin’in daha yaşanabilir kentler arasında yer alması için ellerinden geleni yaparak, önemli projelere imza atıklarını ve atacaklarını dile getiren Başkan Kocamaz, “Amacımız Mersin’i cazibe merkezi haline getirmek. Bu güzelim şehir yıllarca kaderine terk edilmiş. Mersin ve Mersinliler bunları hak etmiyor, Mersin bu bundan sonra her gün farklı bir güne uyanacak. Adım adım hedeflerimize...