28 / 04 / 2024

Mersin Bozyazı kiralık arazi

Mersin Bozyazı kiralık arazi

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Mersin kiralık konut fiyatlarında artış yaşandı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı, satılıkları geride bıraktı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 yükseldi!

Emlak Endeksi'nin açıkladığı verilere göre, yoğun göç ve yabancı yatırımcının tercih ettiği illerde kira artış oranları yüzde 54’ü buldu. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin’de kiralık konutların fiyatı arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü bulurken, satılık konutlardaki fiyat artışı yüzde 24'de kaldı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Mersin’de kiralık konutların fiyat artışı, satılıkları geride bıraktı. Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin’de kiralık konutlardaki fiyat artışı yüzde 54'e ulaştı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin’de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54’ü buldu.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin’de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54’ü buldu.

Mersin Bozyazı kiralık arazi Haberi

Mersin Bozyazı kiralık arazi

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyete ilişkin soru önergesi hazırladı. Antmen, sorusunun  Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Antmen, ''Mersin Bozyazı İlçesi Tekmen Mahallesi'nde vatandaşlarımız hazine arazilerini kiralayarak kullanmaktaydı. Bu arazilerde tanm ürünleri yetiştiren vatandaşlar hem üretime hem de ekonomiye katkıda bulunmaktaydılar. Vatandaşlann uzun yıllardır kiralayarak kullandığı araziler 2018 yılından bu yana maalesef kullanılamamaktadır'' diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in soruları:
1 - Mersin Bozyazı’da üretici vatandaşlarımızın bahsi geçen arazi mağduriyetiyle ilgili bir girişimde bulunulacak mıdır? 

2 - Boş hazine arazilerinin ekilmesi için başvuruda bulunan çiftçilerin geri çevrildiği iddiaları doğru mudur? Doğru ise bunun gerekçeleri nelerdir? Boş hazine; tarım...