03 / 05 / 2024

mersin deniz kirliliği

mersin deniz kirliliği

Miliyet Gazetesi'nin haberine göre: Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kent için yıllardır önemli bir sorun olan deniz kirliliğinin artık sorun olmaktan çıktığını ve Mersin'in son 4 yıldır tertemiz ve masmavi bir denize kavuştuğunu söyledi..

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu.... Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...  İşte TOKİ Mersin 2023 projesi detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

mersin deniz kirliliği Haberi

mersin deniz kirliliği

3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde CHP'den yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan " Mersin'in hızlı gelişimi ile birlikte kentin gelecekteki hali şimdiden göz kamaştırıyor"dedi ve ekledi: Tüm olumsuzluklar belediyecilik hizmetleriyle aşıldı 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kent için yıllardır önemli bir sorun olan deniz kirliliğinin artık sorun olmaktan çıktığını ve Mersin'in son 4 yıldır tertemiz ve masmavi bir denize kavuştuğunu kaydetti. 


'Sözümü tuttum' 

Karaduvar'da 270 dönüm arazi üzerinde yapımı tamamlanan ve 4 yıldır faaliyette olan Atıksu Arıtma Tesisi sayesinde, kent doğusunda ve merkezinde deniz kirliliği ölçümlerinin çok düşük çıkmakta olduğunu belirten Başkan Macit Özcan, "Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden gelen pis suları Karaduvar'daki arıtma tesisine ulaştırmak için dev tahliye boruları döşedi....