28 / 04 / 2024

Mersin Emekli Evi açıldı mı

Mersin Emekli Evi açıldı mı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşların emeklilik süreçlerini daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için ‘İkinci Bahar Emekli Evi’ açıyor. 

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

Arabası olan emekli emlak vergisi öder mi?

Tek evi olan emekliler emlak vergisi ödemelerinden muaf olabiliyor. Peki, arabası olan emekli emlak vergisi öder mi? Araba sahibi olmak muafiyet durumunu engeller mi?

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Evi olmayan emekli kalmayacak! Emeklilere özel kredi!

Ev almanın hayalini kuran milyonlarca emekli bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Tek maaşla geçinen ve ev almak isteyen emeklilere bankalardan güzel haber geldi. Bankalar emeklilere özel 2022 kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı...

Tarihi Mersin Evi restore edildi!

Mersin'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Mersin Evi'nde çalışmalar tamamlandı. 

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Evi olmayan emekli kalmayacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından üç yıllık dönemde 250 bin sosyal konut hayata geçirilecek. Emekli vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olmalarını sağlamak için sosyal konut projeleri desteklenecek. 

TOKİ Mersin emekli kura çekimi yapıldı!

TOKİ tarafından Mersin'de inşa edilecek konutların hak sahipleri, noter huzurunda kurayla belirlendi. 262 aile ev sahibi oldu. Kurada adı çıkanlar göz yaşlarını tutamadı...

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mersin Emekli Evi açıldı mı Haberi

Mersin Emekli Evi açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente bir emekli evi kazandırıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ‘İkinci Bahar Emekli Evi’ ismini alacak olan evin Mart ayının sonlarına doğru açılması planlanıyor.

Emeklilerin ikinci baharlarını yaşayabilmeleri için, ‘Bir Bardak Çay Ailedir’ diye yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açmaya hazırlandığı Emekli Evi’nden Mersin’de ikamet eden bütün emekliler faydalanabilecek.

Memleket meseleleri burada konuşulacak!


55 yaş üstü emeklilerin faydalanabileceği İkinci Bahar Emekli Evi’nde, vatandaşlar çalışma hayatlarını bitirdikten sonra evde vakit doldurmak ve zamanlarını boş yere harcamak yerine, Emekli Evi’nde hem birbirleriyle sohbet edebilme fırsatı...