02 / 05 / 2024

mersin erdemliye otogar mı yapılıyor

mersin erdemliye otogar mı yapılıyor

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu. Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu Erdemli'ye yeni otogar yapılacağını dile getirdi

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Gülnar Otogarı'nda sona gelindi!

Mersin'in Gülnar İlçesi için büyük öneme sahip olan ve 2016 yılı Mart ayında temeli atılan Gülnar Otogarı’nın inşaatında sona gelindi

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

Mersin Otogarı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Başkan Kocamaz, “İhale iptal edildi. Yeni bir süreç başlıyor. İş yerlerini teker, teker kiraya vereceğiz” dedi.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde otogar yeri tartışması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Erdemli'ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Erdemli Otogarı'nı görüştü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, gerçekleşti. Mecliste Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Gülnar Otogarı’nın temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Gülnarlıların hizmetine sunulacak olan Gülnar Otogarı’nın temel atma töreni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Mersin Otogarı'nda fesih işlemi başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak üç yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Mersin Şimşek Grup'un sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattı

Mersin'de otogar krizi yeniden alevlendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin temmuz ayı Meclis toplantısına, otogarın satışıyla ilgili kriz damga vurdu. Tartışmaların sonucunda otogar satışı ve kira düzenlemesiyle ilgili madde eylül ayına ertelendi.

Mersin'e bu yıl yapılacak projeler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, genel olarak; yol bakım ve onarımı, asfaltlama, sinekle mücadele, park-bahçe hizmetlerinin ön plana çıktığı hal kompleksi, otogar, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemi gibi büyük projeler yapacak.

Mersin Otobüs Terminali 28 Şubat'ta açılıyor!

2014 yılında hizmete girmesi beklenen, ancak 3 kez ihalesi iptal edilen Mersin’in yeni otogarı, bu ay sonunda açılıyor. Burhanettin Kocamaz, yeni Mersin Otobüs Terminali’nin 28 Şubat 2015 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

mersin erdemliye otogar mı yapılıyor Haberi

mersin erdemliye otogar mı yapılıyor


Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu. Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. ESIAD Başkam Hasan Şen in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, hizmetleri ve yaptıkları çalışmaları anlatan Tollu. ilçedeki herkesin Erdemli ortak paydasında buluşması gerektiğini belirterek, iş adamlarının Erdemli nin meselelerini dile getirmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurguladı. 30 Mart öncesi imkanlarla Erdemli ye hizmet vermeye çalıştıklarım anlatan Tollu. "Malum seçimden sonra bir yaz sezonu geçti. Birçok eksiğimizi ciddi anlamda ortadan kaldırdık. 

Ancak bunu yeteri derecede yaptığımızı söyleyemeyiz. Halen 30 Mart öncesindeki mali yapıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Çapımı/ 4 kata, nüfusumuz 5 kata kadar büyüdü. Bu büyüklüğe aynı insan kaynakları, aynı makine ve ekipman. aym mali yapıyla hizmet etmek olmaz. Biz bu...